Avui dilluns, tercera jornada de vaga

Èxit de la vaga de Metro de Barcelona


La tercera jornada de vaga a Metro de Barcelona torna a ser un èxit rotund. Avui dilluns, en el seu inici, el seguiment està per sobre del 90% de la plantilla.

Des de CCOO considerem que ja n’hi ha prou de criminalitzar la plantilla per la vaga, que ja toca que l’Ajuntament de Barcelona i la direcció de l’empresa s’asseguin a negociar amb el Comitè de Vaga un conveni que, fa ja dos setmanes, ha quedat aparcat per la direcció.

L’última proposta, tot i haver millorat substancialment el que hi havia sobre la taula després de 68 reunions, no deixava tancat cap aspecte dels que els treballadors i treballadores de Metro consideren essencials, com són la precarietat contractual, l'externalització i la privatització dels treballs a Metro i la T-Mobilitat.

Si la tàctica de l’Ajuntament i la direcció és eternitzar el conflicte i buscar el desgast (com fa anys ja es va fer), únicament en surt perjudicada la gent que diàriament utilitza el transport públic per desplaçar-se.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 15 de maig de 2017
15/05/2017

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies