CCOO de Catalunya ha dut a terme l'acte de lliurament dels seus premis de poesia, el 28è Premi de Poesia Miquel Martí i Pol, en llengua catalana, i el 21è Premi de Poesia José M. Valverde, en llengua castellana

Lliurament dels premis de poesia Miquel Martí i Pol i José M. Valverde de CCOO de Catalunya


Foto

Com cada any per aquestes dates, CCOO de Catalunya ha dut a terme l’acte de lliurament dels seus premis de poesia: el 28è Premi de Poesia Miquel Martí i Pol, en llengua catalana, i el 21è Premi de Poesia José M. Valverde, en llengua castellana, el passat 13 de maig, en el decurs d’una jam poètica, a la plaça Víctor Balaguer de Barcelona. Aquest any el premi de poesia ha estat inclòs en la programació de la Setmana de la Poesia de Barcelona.

Enguany, el premi es va dedicar al poeta José Agustín Goytisolo, i hi va assistir la seva vídua, Asunción Carandell. L’acte va consistir en una breu presentació de Goytisolo com a intel·lectual, militant i poeta, a càrrec de Marià Hispano, i la lectura d’alguns dels seus poemes. Aquesta lectura poètica i els parlaments es va alternar amb una jam session del grup Random Quartet.

L’acte va finalitzar amb la lectura final de l’acta del jurat, el lliurament dels premis i la lectura dels treballs dels participants guanyadors.


Els guanyadors van ser designats en reunió dels jurats dels premis, el passat 10 de maig. Segons l’acord del jurat del Premi Martí i Pol, format per Marià Hispano, Miquel Lluís Muntané i Joan Sureda, es van atorgar els següents premis: primer premi, “Al ras”, de Montse Assens; accèssit, “Tard o d’hora”, d'Aureli Trujillo Cabezas; finalista “Sudari de pors”, de Francesc Fàbrega Sánchez. En el cas del premi José M. Valverde, el jurat, format per Carlos Vitale, Felipe López Aranguren i Luís Fernández Zaurín, va atorgar els següents premis: primer premi, “Primero, recordad”, de David C. Hall; accèssit “Ácido y fugas”, de Laura Domingo Agüero; finalistes “La rebeldía del silencio”, de Zarina Andrea Sepúlveda Toro, i “De los pequeños argumentos”, de Maikel Rico Trujillo.


Galeria de fotografies


15/05/2017

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies