Futur de la Previsió Social i Revisió del Pacte de Toledo

13a Jornada de Previsió Social Complementària


Foto

Els propers dies 1 i 8 de Juny de 2017, a la Sala d'actes de CCOO, Via Laietana, 16, 08003-BARCELONA, es celebrarà la 13a. Jornada de Previsió Social Complementària, organitzada per CCOO de Catalunya i que enguany es desenvoluparà en dues sessions de matí. El dia 1 de Juny amb el títol "FUTUR DE LA PREVISIÓ SOCIAL" y el 8 de Juny es parlarà de la “REVISIÓ DEL PACTE DE TOLEDO”

Aquestes jornades anuals de l’Àrea de Previsió Social Complementària de CCOO de Catalunya, a més a més d’interés per a membres de comissions de control de plans i fons de pensions del sistema d’ocupació i representants sindicals, s'han convertit en un punt de referència per totes les persones interessades en la previsió social complementària del sistema d’ocupació, doncs també hi participan entitats gestores, consultors, l'administració pública,el món acadèmic, organitzacions patronals i sindicals, promotors, partícips, i persones interessades en el 2on. pilar de la previsió social.

    

     


12/05/2017

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies