Maig de la Cultura i el Treball

Visita guiada a la instal·lació audiovisual: Je vous offre les oiseaux/us ofereixo els ocells


Foto En el marc del Maig de la cultura i el treball,  el proper dimarts 25 d'abril, a les 17.30 tindrà lloc una visita guiada a la instal·lació audiovisual de Marta Marín-Dominè, Je vous offre les oiseaux/ us ofereixo els ocells que es pot veure a la Capella de Santa Àgata MUHBA, a la Plaça del Rei.

La instal·lació pren com a referència el camp d’Auschwitz-Birkenau per mostrar la distorsió que es produeix en una situació de violència extrema entre la percepció del supervivents dels camps nazis que mai van veure cap ocell sobrevolant la zona i l’estudi que va arribar a catalogar la presència de fins a 127 ocells diferents.   

La proposta està organitzada pel Comissionat de Programes de Memòria per commemorar el Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust.  Convida els visitants a immergir-se en una experiència visual i sonora a través de la qual es poden restituir simbòlicament els ocells que els supervivents dels camps nazis afirmaven no haver-hi sentit mai.

La visita serà realitzada per la pròpia autora.

Us preguem que confirmeu assistència a cultura@ccoo.cat19/04/2017

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies