Tercer congrés FSC: nous reptes, nova direcció


Foto Els passats dies 16 i 17 de març es va celebrar el 3r congrés de l'FSC de Catalunya on es van aprovar els documents de treball de la federació per al proper mandat. El congrés va estudiar també els documents congressuals de la CONC i de la Federació estatal tot elevant diferents propostes per al debat d'aquests congressos.

El 3r congrés va aprovar diferents resolucions: una de caràcter general; 
una altra sobre joves i sindicat, una altra sobre dona i sindicat; una altra sobre la fusió dels sectors de l'administració local, del cicle integral de l'aigua i intervenció social, en un únic sector; una de suport al company Kilian Pérez que pateix l'actuació antisindical de l'alcalde del seu Ajuntament; i finalment una resolució de suport al manifest del comitè d'empresa de TV3 en defensa d'uns mitjans públics plurals i contra el control polític d'aquests.

El congrés va elegir a Manuel Fages com secretari general amb un 90% de suport, i una nova comissió executiva també escollida amb un 90% de suport.

Durant el congrés hem tingut la presència de delegacions internacionals: CGT i CFDT (França)CGIL (Itàlia) i VER.DI (Alemanya), les quals van dirigir al plenari del congrés una salutació solidària i propostes de treballar conjuntament enfront de les agressions de les polítiques neoliberals que colpegen a tots els països d'Europa.

Imatges: nova executiva i una instantània del congrés durant presentació resolució sobre joves i sindicat.20/03/2017

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies