Formació sobre migracions

Formació sobre migracionsMés enllà de l’assessorament individual sobre matèries relacionades amb la legislació d’estrangeria o de la mobilitat internacional de treballadors, des del CITE es realitzen sessions formatives i informatives.

L’objectiu de les sessions és garantir un adequat coneixement de les qüestions vinculades amb el fet migratori que permeti un millor desenvolupament de la feina als professionals vinculats amb l’àmbit de les migracions, però també afavorir la integració social de les persones estrangeres i millorar la cohesió social i la convivència del conjunt de la societat.

Feu clic per veure el catàleg de sessions formatives i informatives del Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers o les fitxes específiques següents:

- Coneixements bàsics en matèria d'estrangeria
- Fem la maleta
- Coneixes els teus drets laborals?
- Desmuntant prejudicis
- Coneixements laborals
- L'accés a la nacionalitat
- La mobilitat internacional de treballadors

A més, en el marc de la campanya 'Desmuntant prejudicis' que pretén lluitar contra el discurs xenòfob i racista, s'han desenvolupat diferents elements de sensibilització. Feu clic per descarregar-vos la proposta didàctica de la Campanya 'Desmuntant prejudicis'  


© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies