Descomptes en podologia i ortopèdia

Descomptes per a afiliats i afiliades de CCOO de CatalunyaTots els afiliats i afiliades a CCOO de Catalunya i associats i associades poden gaudir de descomptes en tot tipus d'establiments i serveis.

En aquesta secció trobareu la relació d'establiments col·laboradors, estructurats per tipus de servei.

També pots llegir el recull temàtic de descomptes a l'Infodescomptes:
Infodescomptes


DESCOMPTES


Cercador de descomptes:

 
 

Independi.es Ortopedia On line (Valencia)

Logo INDEPENDI

Independi ortopèdia on line, on fa anys que treballen a l'serveis dels seus clients, oferint una àmplia varietat d'articles destinats a l'ortopèdia i als ajuts tècniques i solucions només de primeres marques tant a particulars com a professionals de la salut i la rehabilitació.
El seu principal objectiu és poder satisfer les necessitats d'aquell que es posa en contacte amb ells, per això disposen d'un servei d'atenció al client, avalat per la satisfacció dels seus usuaris i amb més de 10 anys d'experiència, per oferir assessorament davant de qualsevol dubte.
El conjunt de l'afiliació de CCOO gaudeix d'un 5% de descompte en tots els productes del seu catàleg disponible a la web, excepte en campanyes i / o promocions especials en què el descompte no és acumulable.
Per beneficiar-te del descompte accedeix al web www.independi.es, selecciona el / els articles que desitgis en el carret de la compra, i després de prémer "Passar per caixa", omple les teves dades, tria mètode de pagament i en el desplegable "aplicar codi descompte "introdueix el codi INCCOO

més informació »

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies