Sala Fenix-Associacio La Ira Teatro

Descomptes per a l'afiliació de CCOO

Logo Sala Fenix

Preu de l'entrada a qualsevol espectacle de 10 euros a la taquilla i 10,80 euros a l'enllac per compra on-line, per a tota la afiliació degudament acreditada. Condicions igualment aplicables als familiars de primer grau (parella i fills i filles menors d'edat).

MONEY, espectacle trepidant i canalla que entrellaça diverses històries al voltant de els diners i les seves misèries. Del 07/11 al 22/12/2019. (espectacle en castellà)

MONEY Enllaç especial descompte afiliacio CCOO


Al gener 2020 tres espectacles sobre la MEMÒRIA HISTÒRICA i els horrors de la Guerra
RÀDIO LIBERTÁ, espectacle que ve de Nàpols, explica la història d'una ràdio antifeixista que transmetía des de Barcelona.
08, 09, 10, 11, 12 de gener de 2020. 21 hores. Espectacle en Italià amb subtitols en Català. Col·loqui postfunció amb l’historiador Jordi Barra el 10 de gener

Cartell RADIO LIBERTA

Radio Liberta. Enllaç especific descompte afiliació CCOO

IAIA, MEMÒRIA HISTÒRICA,de l'actriu catalana Alba Valldaura, narra la senzilla vida d'una dona aragonesa-catalana al llarg dels anys de la dictadura, investigació sobre la vida de l'àvia de l'actriu.
15, 16, 17, 18, 19 de gener de 2020. 21 hores. Col·loqui postfunció amb l’historiador Jordi Barra el 17 de gener

Cartell IAIA

IAIA Memoria Historica. Enllaç especific descompte afiliació CCOO

FUGA,de la companyia catalana LA KLANDESTINA, un espectacle que ens parla de les terceres generacions i de com afecta el record de la Guerra als néts de les víctimes.
22, 23, 24, 25, 26 de gener de 2020. 21 hores. Col·loqui postfunció amb l’historiador Jordi Barra el 24 de gener

Cartell FUGA

FUGA Enllaç especific descompte afiliacio CCOOCarrer Riereta,31
08001 Barcelona

93 441 3467

teatre@salafenix.com
www.salafenix.comLa teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.