19M - Vaga a l'ensenyament


Data: 19/03/2009
Hora: 12.00
Lloc: Manifestació Plaça Universitat - Barcelona - Vaga a tot Catalunya (Catalunya)
Convoca: CCOO, USTEC·STEs, ASPEPC·SPS, FETE-UGT, CGT
Observacions: No a la política educativa del departament

19M Vaga a l'ensenyament
Manifestació 12.00 h a Plaça Universitat
Barcelona

CCOO, juntament amb les altres organitzacions sindicals, ha lliurat a la Direcció General de Relacions Laborals del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya la comunicació de convocatòria de vaga per al dia 19 de març de 2009 que afecta als següents col•lectius:

- Personal docent funcionari i interí del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.
- Personal laboral destinat en centres i serveis educatius de titularitat del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.
- Personal docent, funcionari i interí, i personal laboral destinats en centres educatius de titularitat i gestió del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.
- Personal docent i laboral destinats a les llars d'infants de titularitat de la Generalitat de Catalunya i de titularitat municipal a Catalunya.
- Personal docent (funcionari, interí i laboral) de centres de titularitat municipal a Catalunya.

http://conc.ccoo.cat/ensenyament/secretaries/poliedu/arxius/cartell_unitari_vaga19032009.pdf
  

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.