Actualitat

CCOO celebra el Dia de la Visibilitat Lèsbica 2017

Dimecres 26 d'abril.

més informació »


1 de Maig de 2017

Amb el lema 'Ocupació estable, salaris justos, + drets socials' CCOO de Catalunya celebrarà l'1 de Maig d'enguany.

més informació »


Balanç de la salut laboral a Catalunya 2016

Els indicadors oficials de la sinistralitat només recullen una part de la realitat i no permeten veure l'abast total i real de la sinistralitat laboral a Catalunya.

més informació »


Campanya de la Renda 2016

Per a fer la declaració de la Renda 2016 a CCOO, cal demanar cita prèvia per telèfon o e-mail

més informació »


Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball: la precarietat ens fa mal

Aquest 28 d'Abril, Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball, CCOO i UGT recordarem les persones treballadores que van morir, o van perdre la salut per guanyar-se la vida, i ens comprometem a lluitar durant la resta de l'any per posar fi a la precarietat, a la desigualtat i a les injustes condicions de treball que es troben al darrere dels accidents i de les malalties professionals.

més informació »


CCOO de Catalunya considera imprescindible reforçar el dret a la negociació col·lectiva per recuperar els salaris i el poder adquisitiu de la classe treballadora

Valoració de les dades de l'IPC de març de 2017.

més informació »


Entrevista a Javier Pacheco al programa 'L'illa de Robinson' d'El Punt/AVUI TV

Dilluns 10 d'abril de 2017.

més informació »


Vídeos de l'11è Congrés de CCOO de Catalunya

Projectats els dies 4, 5 i 6 d'abril de 2017.

més informació »


Ocupació, salaris i pensions dignes, capítol núm 240 del programa sindical de CCOO a Televisió de Catalunya

Ja podeu veure el nou capítol del programa sindical de CCOO a Televisió de Catalunya, núm. 240.

més informació »


Lluita Digital núm 266. Especial 11è Congrés de CCOO de Catalunya

Lluita Digital especial amb la informació de l'11è Congrés de CCOO de Catalunya.

més informació »


Resolucions aprovades en l'11è Congrés de CCOO de Catalunya

L'11è Congres de CCOO de Catalunya ha aprovat diverses resolucions.

més informació »


Roda de premsa en el marc de l'11è Congrés de CCOO de Catalunya

Dijous, 6 d'abril de 2017.

més informació »


Javier Pacheco, nou secretari general de CCOO de Catalunya amb el suport del 91,48% dels delegats/des

11è Congrés del sindicat, al Palau de Congressos de Barcelona.

més informació »


Dossier de premsa de l'11è Congrés de CCOO de Catalunya

Enllaços a les notícies.

més informació »


Totes les imatges de l'11è Congrés de CCOO de Catalunya

L'11è Congrés de CCOO de Catalunya és a punt d'acabar-se!

més informació »


CCOO de Catalunya alerta que el mercat de treball segueix amb la mateixa tendència dels últims mesos, amb un clar abús de la contractació temporal i una alta rotació laboral de les persones treballadores

Continua, de manera preocupant, la feminització de la desocupació, ja que les dones pateixen l'atur en major intensitat que els homes, essent més de la meitat de la població aturada.

més informació »


Segueix l'11è Congrés de CCOO en directe!

L'11è Congrés de CCOO de Catalunya es podrà seguir en directe per internet a través de la portada de www.ccoo.cat

més informació »


El blog d'en Joan Carles Gallego: "En la cursa solidària per la justícia social"

El secretari general de CCOO de Catalunya relaciona la Cursa Solidària per per la Justícia Social feta a Terrassa el diumenge 2 d'abril amb l'activisme a l'11è Congrés del sindicat (4-5-6 d'abril).

més informació »


Guia de la delegada i el delegat de l'11è Congrés de CCOO de Catalunya

En aquesta guia hi trobaràs, breument, tota la informació pràctica relacionada amb el desenvolupament de l'11è Congrés i les importants novetats respecte d'anteriors convocatòries, com són: la nova credencial, que incorpora, entre altres informacions, la fotografia del delegat o la delegada sindical i el codi de barres que permetrà fer el procés d'acreditació de forma ràpida i sense esperes; l'ús de l'app CCOO.CAT permetrà navegar pels diferents continguts i incorpora el nou sistema de validació de les dietes i desplaçaments. A més a més, a l'app CCOO.CAT també hi haurà informació sobre els horaris, els allotjaments, la mobilitat, els àpats, la cultura, els contactes, etc.

més informació »


Informe-balanç a l'11è Congrés de CCOO de Catalunya

Han estat anys complicats i complexos, de regressió de drets i de lluita defensiva, de reformes antisocials i de polítiques autoritàries, als quals el sindicat hem fet front, resistint, denunciant i reivindicant, organitzant els treballadors i treballadores, promovent la participació i el debat, renovant estructures, formes i continguts. I tot això, constatant les dificultats que genera la precarietat creixent i els alts nivells d'atur que aïllen les persones treballadores.

més informació »


Butlletí d'Actualitat Jurídica i Sindical del CERES. Núm. 33, Març del 2017

Publicació en format electrònic que et dona accés a documentació jurídica i d'interès sindical.

més informació »


Èxit de participació en la Jornada de lluita a favor de l'ocupació, els salaris dignes i la recuperació dels drets socials

Nombrosos treballadors i treballadores de diversos sectors han participat el dijous 23 de març de 2017 en la jornada de lluita a favor de l'ocupació, els salaris dignes i la recuperació dels drets socials, convocada per CCOO de Catalunya i UGT, amb el lema #alcarrer23M .

més informació »


Enquesta sobre opinions i actituds sociopolítiques de l'afiliació de CCOO de Catalunya

Presentada a Barcelona el dilluns 20 de març de 2017.

més informació »


Joan Carles Gallego davant l'11è Congrés de CCOO de Catalunya, programa núm 239 del sindicat a Televisió de Catalunya

Programa número 239 de CCOO de Catalunya a Televisió de Catalunya, emès pel Canal 33 la nit de dissabte 11 de març de 2017.

més informació »


CCOO continua recollint dades de participació a la vaga a tots els sectors de l'educació

Al llarg del matí del dijous 9 de març de 2017, a l'oficina de premsa de CCOO de Catalunya han anat arribant les dades dels professionals dels diferents sectors de l'educació que estan exercint el seu dret de vaga. Recordem que per aquesta vaga estan cridats tot el personal dels centres educatius sostinguts total o parcialment amb fons públics, des de l'escola bressol fins a la universitat.

més informació »


CCOO commemora el Dia Internacional de les Dones

CCOO de Catalunya ha commemorat un nou 8 de Març en un context a Catalunya, a Europa i al món en què continuem tenint com a protagonistes la regressió en drets i llibertats, el patiment de gran part de la població, la pobresa, la desigualtat, la violència masclista i el creixement de les ideologies ultraconservadores i populistes.

més informació »


Presentat un nou informe sobre la situació laboral de les dones

Davant la proximitat del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

més informació »


Convocada vaga al Metro de Barcelona tots els dilluns laborables

Dilluns 24 d'abril comença un període de vaga que es repetirà cada dilluns de forma indefinida.

més informació »


CCOO d'Indústria rebutja l'ERO presentat per BIC Graphic, que pretén acomiadar el 36% de la plantilla

CCOO d'Indústria de Catalunya rebutja l'ERO d'extinció de contractes que ha presentat la direcció de BIC Graphic, amb el qual pretén acomiadar 136 treballadors i treballadores de la planta que té a Tarragona, i insta la direcció de l'empresa a retirar l'expedient i a asseure's a negociar un pla de viabilitat amb la representació dels treballadors i treballadores que garanteixi mesures no traumàtiques per a la plantilla.

més informació »


CCOO, s'adhereix a la Marxa Mundial per la Ciència que es celebrarà a més de 150 països arreu del món

Més de 150 d'organitzacions secunden la marxa sota tres pilars fonamentals: la celebració de la passió per la curiositat, la ciència i el mètode científic; la reivindicació d'una millor política científica i d'unes condicions de treball dignes per a la nostra comunitat investigadora, i la defensa del paper del coneixement científic i humanístic en l'opinió pública.

més informació »


CCOO organitza un acte en commemoració de l'ocupació del sindicat vertical i la recuperació de les llibertats a Mollet del Vallès

El 29 d'octubre del 1979, treballadors i treballadores del Baix Vallès vinculats a CCOO ocupaven l'edifici del sindicat vertical, demanant la devolució d'aquest patrimoni als sindicats legalitzats feia molt poc temps. Molts dels treballadors i treballadores havien estat protagonistes de la lluita clandestina durant el franquisme, i ara es comprometien amb una llarga lluita per consolidar la nova democràcia i millorar les condicions de vida dels treballadors i treballadores, lluita que avui en dia encara continua.

més informació »


CCOO condemna l'agressió sexual a una noia produïda als lavabos d'una discoteca a Granollers

El passat dijous 13 d'abril es va produir un fet molt greu a la Discoteca 2046 Granollers, quan dos nois presumptament van violar una noia als lavabos de la discoteca. Segons mitjans de comunicació locals com 'El 9 Nou' i la 'Revista del Vallès', els presumptes agressors han passat a disposició judicial, i el jutjat de guàrdia ha ordenat presó.

més informació »


CCOO considera inacceptable que els representants de la plantilla no siguin a les negociacions sobre el futur de l'Hospital General de Catalunya

Avui mateix, dijous 20 d'abril, ens hem assabentat per la premsa del comunicat emès per la mateixa conselleria, sobre les converses que estan mantenint el Departament de Salut i la direcció de l'Hospital General de Catalunya.

més informació »


CCOO, sindicat majoritari, aposta per la construcció del nou Hospital Trueta a la ciutat de Girona

Davant la roda de premsa d'avui dia 20 d'abril de 2017 de l'Alcaldia de Girona en la qual s'han mostrat partidaris de mantenir el nou Trueta a la ciutat de Girona, i concretant amb l‘oferiment de 100.000 m2 per a la construcció d'un nou Hospital Dr. Josep Trueta i Campus de Ciències de la Salut a la zona de Domeny, CCOO vol manifestar el seu total acord amb aquest oferiment, ja que és el que sempre hem defensat.

més informació »


CCOO critica 'L'Informatiu' de TVE Catalunya per complicitat amb el president Rajoy

El servilisme exercit per la direcció de TVE Catalunya cap al Partit Popular està convertint la radiotelevisió pública espanyola en la riota dels mitjans de comunicació, tant nacionals com internacionals.

més informació »


CCOO organitza, a Sabadell, un acte d'homenatge als 40 anys de la massacre dels advocats d'Atocha, assassinats l'any 1977

CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central convoca una roda de premsa per presentar, a Sabadell, l'acte d'homenatge als advocats laboralistes d'Atocha assassinats l'any 1977, a Madrid. La roda de premsa es farà divendres 21 d'abril, a les 12hores, a la seu del sindicat a Sabadell (Rambla, 75), i l'acte tindrà lloc aquella mateixa tarda, a les 19 hores, a l'Auditori 3 de l'edifici Antiga Caixa Sabadell 1859 de Sabadell (carrer d'en Font, 25), i s'emmarca dins els actes commemoratius del Primer de Maig.

més informació »


En el segon aniversari de la mort de l'Abel Martínez Oliva, CCOO i altres entitats es concentren per recordar-lo i donar suport a la família i a la resta de víctimes d'aquell acte

CCOO convoca a totes els treballadores i treballadors del sector educatiu el proper dijous, 20 d'abril, a les 18 hores a la plaça Sant Jaume, per reclamar a la Generalitat de Catalunya els recursos i els protocols necessaris per prevenir i evitar la violència als centres educatius, que és el primer pas per eradicar la violència de la nostra societat.

més informació »


CCOO condemna i rebutja la creació d'un camp d'extermini de persones LGTBI a Txetxènia

Concentració dimarts, 18 d'abril, a les 19.30 hores, a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona.

més informació »


CCOO veu insuficient l'oferta pública d'ocupació que planteja el Govern de la Generalitat per reduir la temporalitat

El sindicat demana 45.000 places en els propers tres anys.

més informació »


Nova vaga a Ferrovial Servicios a Bordo als trens de Renfe

De l'11 al 14 d'abril.

més informació »


Els dies 11 i 12 d'abril, vaga al sector d'escorxadors d'aus i conills

Al conjunt de l'Estat.

més informació »


Reunió de la Mesa General de la Funció Pública

Dilluns, 10 d'abril, a les 10.30 hores del migdia, CCOO assistirà a una nova reunió de la Mesa General de la Funció Pública que es realitzarà a la seu del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat del c/Sepúlveda, 148-150, Barcelona.

més informació »


CCOO aporta documentació a Inspecció del Treball sobre la manca de mesures preventives en els assassinats dels agents rurals a Aspa

El passat dijous 6 d'abril, l'Agrupació d'Agents Forestals de CCOO registrava a inspecció de treball un informe de 48 fulls on s'explica el funcionament, o més ben dit, l'oblit de la prevenció de riscos al Cos d'Agents Rurals dels darrers anys. A l'informe s'annexen més de 400 fulls de documentació relativa a la prevenció de riscos, com requeriments d'inspecció de treball, el pla de prevenció que determina les responsabilitats preventives dins l'organigrama del Departament, etc.

més informació »


CCOO d'Indústria presenta una denúncia a la Inspecció de Treball per vulneració del dret de vaga al sector d'escorxadors d'aus i conills

CCOO denuncia que les grans empreses del sector plantegen tancar els centres de treball els dies 11 i 12 d'abril, coincidint amb la vaga convocada, i que els treballadors recuperin aquestes dues jornades laborals a posteriori, coaccionant el dret dels treballadors a anar a la vaga. CCOO adverteix a les empreses del sector que emprendrà les accions oportunes davant d'aquesta vulneració flagrant d'un dret fonamental.

més informació »


El Comitè d'Empresa de TVC valora la reprovació del Parlament al nou director Vicent Sanchis

Per sistemes d'elecció d'ampli consens.

més informació »


CCOO rebutja la retallada d'un terç del finançament a Correus, 60 milions d'euros, que podria eliminar 20.000 ocupacions, mes de 2.200 a Catalunya

A Catalunya, aquesta retallada implicarà la pèrdua de mes de 2.200 llocs de treball, de 130 punts d'atenció i la desaparició i reducció significativa del servei postal públic en milers de poblacions deixarà centenars de milers de ciutadans sense prestació del servei.

més informació »


L'11è Congrés de CCOO de Catalunya aprova resolucions sobre el treball digne, un sindicat feminista o un compromís amb el país

Celebrat al Palau de Congressos de Barcelona els dies 4, 5 i 6 d'abril.

més informació »


Declaracions de Javier Pacheco, nou secretari general de CCOO de Catalunya

Dimecres 5 d'abril de 2017.

més informació »


Vaga dels treballadors i treballadores de la restauració de l'Aeroport del Prat en defensa dels seus llocs de treball

Manifestació demà divendres, 7 d'abril, a les 11.00 hores, a la Font de Canaletes, a les Rambles de Barcelona.

més informació »


Vaga al sector d'escorxadors d'aus i conills els dies 11 i 12 d'abril

Davant el bloqueig de les negociacions del conveni sectorial per part de la patronal.

més informació »


L'Informe general presentat per Joan Carles Gallego a l'11è Congrés de CCOO de Catalunya ha estat aprovat amb el 94,8% dels vots

Al Palau de Congressos de Barcelona.

més informació »


CCOO critica que L'Auditori es negui a destinar a la campanya “Casa Nostra, Casa Vostra” els diners descomptats de la vaga del passat 10 de març

Petició de la plantilla.

més informació »


La plantilla de Concentra, Servicios y Mantenimiento, S.A. (adscrita a RTVE Catalunya) desconvoca les aturades

El Departament de Maquillatge i Perruqueria de TVE també es queixava de manca de personal.

més informació »


CCOO Educació de Lleida demana un pla per eliminar l'amiant dels centres educatius

CCOO Educació de les Terres de Lleida celebra que la Comissió d'Ensenyament del Parlament de Catalunya hagi aprovat la proposta feta pel grup socialista que demana retirar, el curs 2017-2018, l'amiant de les escoles que tenen aquest material en les seves instal·lacions.

més informació »


CCOO subratlla la importància d'una sentència sobre el dret d'una treballadora de DIA a reduir jornada i triar horari per guarda legal

Drets constitucionals a la protecció a la família i la infància.

més informació »


CCOO de Catalunya celebra el seu 11è Congrés els dies 4, 5 i 6 d'abril de 2017

Al Palau de Congressos de Barcelona (Av. Reina Maria Cristina, s/n).

més informació »


Notícies sobre l'11è Congrés de CCOO de Catalunya (4-5-6 abril 2017)

Feu un cop d'ull als comunicats de premsa i informacions sobre aquest congrés que se celebra al Palau de Congressos de Barcelona.

més informació »


CCOO torna a denunciar problemes de seguretat a l'Aeroport de Girona - Costa Brava

Fa massa temps que l'Aeroport de Girona pateix els efectes de la crisi, sobretot en matèria de seguretat. Aquesta situació ha estat denunciada per CCOO a la direcció, a AENA i als mitjans de comunicació en diverses ocasions , sense que es prenguin les mesures correctores corresponents.

més informació »


La Plataforma per una Fiscalitat Justa convoca concentració contra els paradisos fiscals

En el Dia d'Acció Global per l'abolició dels paradisos fiscals, el 3 d'abril.

més informació »


Quarta Cursa Solidària per la Justícia Social a Terrassa

Diumenge 2 d'abril, amb presència de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya.

més informació »


La plantilla de Concentra, Servicios y Mantenimiento, S.A. (adscrita a RTVE Catalunya) explica la seva situació al Delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo

Visita d'Enric Millo a RTVE.

més informació »


Lluita digital 265. El dimarts 4 d'abril comença l'11è Congrés de CCOO de Catalunya

En aquest número parlem de l'11è Congrés del sindicat, la jornada de mobilització del 23M, l'enquesta sociopolítica a l'afiliació i les candidatures de CCOO a les eleccions sindicals, entre d'altres temes

més informació »


CCOO decideix no subscriure el principi d'acord del Conveni de comerç de Lleida

Aquesta decisió s'ha adoptat després del debat intern que hem mantingut amb la nostra afiliació i amb la nostra representació del sector. Els motius pels quals s'ha adoptat aquesta decisió són, bàsicament, la reducció de la retribució de les hores treballades en festiu i que no es garanteix el poder adquisitiu dels salaris per a l'any 2017.

més informació »


Presentació d'un informe sobre la vida quotidiana de les dones que treballen de nit a Barcelona

Demà divendres, 31 de març, a les 17.30 hores, al Centre Cívic Cotxeres de Sants (c/Sants, 79), a Barcelona.

més informació »


Reunió de CCOO de Catalunya amb una delegació del PSC formada per Miquel Iceta i Eva Granados

Demà divendres, 31 de març, al matí, a la seu del sindicat a Barcelona.

més informació »


CCOO lamenta la mort d'Apolo Giménez, històric sindicalista del Vallès Occidental

Va ser treballador de l'antiga Lucas-CAV Condiesel (Delphi Diesel Systems) .

més informació »


CCOO urgeix al Govern de la Generalitat la negociació d'oferta pública d'ocupació

45.000 places en els propers tres anys.

més informació »


CCOO lamenta la mort d'Enric Pubill, president de l'Associació Catalana d'Expresos Polítics del Franquisme

Lluitador antifranquista, va patir presó prop d'11 anys.

més informació »


CCOO acusa la direcció de RTVE de fomentar l'esquirolatge en la vaga de Concentra

Comunicat de premsa de la secció sindical de CCOO a CRTVE Catalunya

més informació »


Es posposa l'embargament judicial de les naus de SM Pack Ibérica a la Granada del Penedès

CCOO valorem positivament l'acord al qual han arribat aquest matí la direcció de l'empresa i el banc per posposar el llançament judicial per mirar de trobar una solució al conflicte obert, ja que es garanteix la continuïtat dels llocs de treball.

més informació »


Presentació del llibre “CITE: trenta anys construint igualtat i ciutadania”

Com a cloenda dels actes de celebració del trentè aniversari de l'entitat.

més informació »


Horari de l'11è Congrés de CCOO de Catalunya

El Consell nacional de CCOO de Catalunya va aprovar, el dilluns 27 de març, l'horari definitiu de l'11è Congrés del sindicat que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 d'abril de 2017 al Palau de Congressos de la Fira Barcelona amb el lema "Fem CCOO".

més informació »


CCOO celebra una nova sentència de nul·litat en l'acomiadament d'una treballadora en situació de baixa per malaltia

Empresa d'hostaleria.

més informació »


CCOO organitza la jornada reflexiva “Innovació i equitat en el sistema educatiu català?”

Demà dimecres, 29 de març, a les 17.30 hores, a la seu de CCOO a Cornellà de Llobregat (Ctra. d'Esplugues, 68).

més informació »


CCOO demana a SM Pack Ibérica, al banc i al jutjat que busquin una solució que permeti garantir els llocs de treball

CCOO demana al jutjat que es posposi l'execució del llançament judicial previst per al dia 28 de març, ja que en cas de fer-se efectiu, els 37 treballadors de SM Pack Ibérica es quedarien al carrer. Així mateix, CCOO exigeix a la direcció de l'empresa i a l'entitat bancària que s'asseguin a negociar per tancar un acord que permeti garantir la continuïtat de l'activitat productiva i dels llocs de treball.

més informació »


CCOO participa en un debat sobre el Conveni d'Istanbul com a eina per a la lluita dels drets de les dones

Demà dimarts, 28 de març, a les 18.00 hores, a l'Espai Francesca Bonnemaison (c/ Sant Pere Més Baix, 7), a Barcelona.

més informació »


Inauguració de l'exposició “Pere Díez Gil. Reivindicació i compromís. 70 anys de trajectòria artística”

Demà dimarts, 28 de març, a les 12.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


El blog d'en Joan Carles Gallego: "Europa, més a canviar que a celebrar"

El secretari general de CCOO de Catalunya fa una anàlisi del projecte europeu.

més informació »


Inspecció de treball de guàrdia intervé a TVE Sant Cugat

Comunicat de premsa de la Secció sindical de la Corporació RTVE Catalunya en relació a les situacions que s'han produït en el marc de la vaga a Cocentra Servicios y Mantenimiento S.A que presten serveis en diferents centres de treball de RTVE Catalunya

més informació »


CCOO dóna suport als treballadors de l'empresa DTA que han perdut el seu lloc treball

CCOO manifesta el seu suport i solidaritat als 8 treballadors de l'empresa DTA que han perdut el seu lloc de treball arran del canvi de contracta dels serveis auxiliars dels tallers de Renfe de Vilanova i la Geltrú. CCOO està fent gestions amb Renfe i les seves adjudicatàries per trobar una solució per recol·locar aquests 8 treballadors, que tenen experiència i coneixen perfectament els processos de treball del sector.

més informació »


CCOO convoca concentració del personal de centres d'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual

Demà dissabte, 25 de març, a les 12.00 hores, a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona.

més informació »


CCOO es manifesta per exigir el manteniment dels 90 llocs de treball dels hotels Marina Sand i Sun Village de Lloret de Mar

Demà dissabte, 25 de març, a les 10.30 hores, des de l'Ajuntament.

més informació »


CCOO signa un acord de millora de l'ocupació a Badalona

El Consell d'Administració de l'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació (IMPO) ha aprovat l'acord signat pel nostre sindicat per a les convocatòries 2017-2019

més informació »


CCOO valora positivament el compte de resultats de SEAT, amb el qual es fa efectiva la paga de beneficis per a la plantilla

El sindicat posa en valor la firma del XIX Conveni col·lectiu, que permet aquest mecanisme per repartir part dels beneficis entre els treballadors.

més informació »


CCOO exigeix al Govern de la Generalitat la convocatòria d'oferta pública d'ocupació per reduir la temporalitat i recuperar les plantilles d'abans del 2012

Proposta urgent de negociació.

més informació »


CCOO denuncia acomiadaments per la vaga de la plantilla de Concentra, Servicios y Mantenimiento, S.A. (adscrita a RTVE Catalunya)

RTVE prohibeix l'entrada al Comitè de Vaga.

més informació »


CCOO participa en una jornada sobre la viabilitat del salari mínim de ciutat

Demà divendres, 24 de març, a les 9.30 hores, al Col·legi d'Economistes de Catalunya (Plaça Gal·la Placídia, 32, Barcelona).

més informació »


8è Congrés de CCOO de les Terres de Lleida

Demà divendres, 24 de març, a les 8 del matí, a l'Orfeó Lleidatà, a Lleida, amb el lema "Fem Unió. Fem CCOO!"

més informació »


CCOO de Catalunya defensa la funció social i ambiental dels treballadors i treballadores del sanejament

Dia Mundial de l'Aigua, 22 de març.

més informació »


CCOO valora positivament l'aprovació de la modificació de la Llei catalana de cooperatives

Aquesta modificació legislativa permetrà lluitar contra la precarietat laboral en els sectors on s'havien instal·lat males pràctiques.

més informació »


CCOO sol·licita als ajuntaments i a la ciutadania de les mitjanes i petites poblacions la seva implicació en el manteniment de les oficines del Registre Civil

Dubtes sobre la continuïtat de moltes oficines actuals.

més informació »


Ampli seguiment de la vaga dels treballadors i treballadores d'EBONE (Instal·lació Esportiva Guiera)

Empresa de Cerdanyola del Vallès.

més informació »


CCOO convoca mobilitzacions contra els acomiadaments indiscriminats i injusts que està executant la direcció del BBVA

Concentració demà dijous, 23 de març, a les 10.00 hores, davant la direcció territorial de Terrassa (Rambla d'Egara, 350).

més informació »


CCOO i UGT de Catalunya convoquen demà una nova jornada de lluita per l'ocupació, salaris dignes i la recuperació dels drets socials

Demà dijous, 23 de març, confluència de columnes reivindicatives a Barcelona, al davant de la patronal Foment del Treball, al migdia.

més informació »


CCOO considera que el Govern culpabilitza els treballadors en les mesures proposades en matèria de seguretat en el transport per autocar

Declaracions dels consellers de Territori i Sostenibilitat i d'Interior.

més informació »


Setè congrés de CCOO de Tarragona

Demà dijous, 23 de març, a les 9.30 hores, al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV), a Tarragona.

més informació »


CCOO valorem positivament l'operació anunciada per Ficosa, ja que ofereix més garanties de futur i estabilitat per a la plantilla

Segons ha comunicat la companyia, Panasonic incrementa la seva participació a Ficosa Internacional. Aquesta operació possibilitarà una major capacitat d'inversió i innovació i genera expectatives de continuar creixement en el desenvolupament industrial tecnològic de l'empresa.

més informació »


CCOO de Catalunya denuncia els actes d'intolerància i discriminació contra les persones refugiades i migrades

Amb motiu del Dia Internacional contra el Racisme, 21 de març.

més informació »


Segona conferència de CCOO del Barcelonès

Demà dimecres, 22 de març, a les 9.00 hores, a la seu del sindicat a Barcelona.

més informació »


CCOO participa a un debat sobre l'accés de les dones als llocs de presa de decisions

Demà dimecres, 22 de març, a les 9.30 hores, a la seu de Foment del Treball a Barcelona

més informació »


Setè congrés de CCOO de les Comarques Gironines

Demà dimarts, 21 de març, a les 9.00 hores, a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt.

més informació »


El blog d'en Joan Carles Gallego: "Igualtat, salari i negociació col·lectiva"

El secretari general de CCOO de Catalunya reflexiona sobre com la recuperació econòmica no es tradueix en millores per a la classe treballadora.

més informació »


Els treballadors i treballadores de Guiera en vaga per la millora de les seves condicions de treball

Els treballadors i treballadores de EBONE, empresa privada que gestiona l'equipament públic de Guiera a Cerdanyola del Vallès, han decidit tornar a convocar Vaga pel dia 21 de març en protesta per les seves condicions de treball i la inactivitat de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès en prendre decisions i mesures de cara a la resolució del conflicte creat.

més informació »


CCOO de Catalunya rebutja l'autobús transfòbic de l'associació HazteOír

Campanya que genera discriminació.

més informació »


CCOO dona suport a la concentració de col·lectius de diversitat funcional per reivindicar carrers per a tothom

Demà dissabte, 18 de març, a les 11.00 hores, al davant del Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107) a Barcelona.

més informació »


CCOO d'Indústria valora positivament l'anunci de Covestro i Ercros sobre la continuïtat de les plantes de Tarragona

CCOO d'Indústria de Catalunya valorem molt positivament les decisions empresarials de Covestro, de mantenir l'activitat de la planta de MDI de Vila-seva, i d'Ercros, de mantenir la producció de clor, ja que impliquen el manteniment d'un nombre important de llocs de treball tant al polígon químic de Tarragona com al poble de Flix.

més informació »


23M - Jornada de lluita a favor de l'ocupació, els salaris dignes i la recuperació dels drets socials

CCOO i UGT convoquem una nova jornada de lluita i reivindicació el proper dia 23 de març, que segueix les ja iniciades al desembre i que van continuar el febrer per DEFENSAR L'OCUPACIÓ, UNS SALARIS DIGNES I LA RECUPERACIÓ DELS NOSTRES DRETS SOCIALS.

més informació »


Dotzè congrés de la Federació d'Educació de CCOO de Catalunya

Divendres 17 de març, a les 16.00 hores, i dissabte 18, a les 9.30 hores, a la seu del sindicat a Barcelona.

més informació »


L'Assemblea de TV3 reclama la dimissió del Consell de la CCMA

L'Assemblea de TV3, convocada pel Comitè d'empresa i el Consell professional, aprova unànimement el Manifest “TV3, Plural i per a tothom” i reclama la dimissió del Consell de la Corporació, i que s'avanci en la reforma de la Llei de la CCMA.

més informació »


CCOO considera intolerable que la Generalitat deixés de finançar les escoles bressol per pagar les nòmines dels docents de la concertada, que ja havien d'estar pressupostades

Retallades a l'escola bressol al 2012 i 2014.

més informació »


CCOO i UGT demanen a AENA que replantegi la sortida a concurs de la restauració aeroportuària en l'Aeroport de El Prat

Comunicat de premsa estatal conjunt de CCOO i UGT sobre el conflicte de la restauració en l'Aeroport de El Prat

més informació »


Lluita digital 264. Jornada de lluita per la negociació col·lectiva, els salaris i les pensions dignes

En aquest número parlem de la jornada de lluita per la negociació col·lectiva, el 8 de Març, el Pla Estratègic de Turisme de Barcelona, i la mobilització contra la LOMCE, entre d'altres temes.

més informació »


15 de març, la necessitat de la visibilitat de les persones trans

El 15 de març és dia de la Visibilitat Trans, Malgrat els avenços legals, les conquestes socials ( llei catalana 11/2014 Contra l'Homofòbia i la Transfòbia), el creixent rebuig general contra l'abús transfòbic a les persones transsexuals, i la conscienciació social queda molt de camí per a que les persones trans gaudeixin plenament dels seus drets laborals, socials i polítics i per a que siguin acceptades al mòn del treball i a la societat.

més informació »


Onzè congrés de la Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya

Demà dijous, 16 de març, a les 10.00 hores, a la seu del sindicat a Cornellà.

més informació »


Tercer congrés de la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO de Catalunya

Dijous 16 de març, a les 9.30 hores, i divendres 17, a les 10.00 hores, al World Trade Center Barcelona.

més informació »


CCOO celebra l'aprovació per part del Parlament de la retirada de l'amiant de 38 escoles i instituts catalans durant el curs 2017-2018

Des de CCOO Educació Vallès Occidental i la Catalunya Central celebrem que la Comissió d'Ensenyament del Parlament hagi aprovat la proposta feta pel grup socialista que demana retirar durant el curs 2017-2018 l'amiant de 38 escoles i instituts catalans que tenen aquest material a les seves instal·lacions.

més informació »


Joan Carles Gallego lamenta la judicialització del 9N i recorda que el problema és polític i requereix una solució política

Davant la sentència pel judici del 9N que es va conèixer ahir, el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego ha reiterat que estem davant d'un problema polític que requereix una solució política que ha de ser refrendada per la ciutadania. Gallego lamenta que el 9N estigui en els tribunals de justícia i ha destacat que “la judicialització, així com les posicions unilaterals, estan generant el perill de quedar-nos instal·lats en el conflicte”.

més informació »


CCOO de Catalunya reclama increments de salaris i pensions i una Renda Garantida de Ciutadania per fer front a la pujada de preus

Valoració de les dades de l'IPC de febrer de 2017.

més informació »


El Comitè d'Empresa i el Consell Professional de TVC valoren el nomenament del nou director Vicent Sanchis

Sense arguments professionals.

més informació »


CCOO s'ha abstingut en la votació del dictamen del Projecte de Decret de l'atenció educativa a l'alumnat en el marc d'un sistema educatiu inclusiu

Avui dilluns, al plenari del Consell Escolar de Catalunya (CEC).

més informació »


Segon congrés de CCOO de Serveis de Catalunya

Dimarts 14 i dimecres 15 de març, a les 10.00 hores, al CaixaFòrum de Barcelona.

més informació »


El blog d'en Joan Carles Gallego: "La tirania de la corrupció"

El secretari general de CCOO de Catalunya rememora els darrers casos de corrupció sorgits a la llum pública.

més informació »


Presentació del projecte de formació multidisciplinària per a membres de comissions de control dels plans i fons de pensions

Acord entre CCOO i la Universitat de Barcelona (UB).

més informació »


Els treballadors/es de L'Auditori i l'Orquestra convoquen vaga demà divendres, 10 de març

Per reclamar el pagament de l'1%, com la resta del personal de l'Ajuntament de Barcelona.

més informació »


Quarta assemblea d'Acció Jove-Joves de CCOO de Catalunya

Demà divendres, 10 de març, a les 10.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


Homenatge a Salvador Seguí, el “Noi del Sucre”

94è aniversari del seu assassinat.

més informació »


CCOO exigeix a Cobra una ocupació efectiva per als treballadors de la delegació de Lleida

CCOO d'Indústria manifesta el seu suport als treballadors afectats, als quals l'empresa té sense ocupació efectiva des de l'1 de febrer, i denuncia que amb aquesta actitud Cobra pretén que els treballadors abandonin l'empresa voluntàriament per demanar feina a la nova adjudicatària del servei, renunciant a la indemnització per acomiadament que legítimament els pertocaria.

més informació »


CCOO, amb el Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE), convoca vaga demà, 9 de març, contra la LOMCE i les retallades a l'educació

Manifestació a les 12.00 hores des de la Plaça Universitat de Barcelona.

més informació »


Segon congrés de CCOO del Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf

Demà dijous, 9 de març, a les 9.00 hores, a l'Auditori de Cornellà.

més informació »


Segon congrés de la Unió Intercomarcal de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central

Demà dimecres, 8 de març, a les 10.00 hores, al Teatre Municipal La Sala de Rubí.

més informació »


Celebració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Amb el lema ‘Som dones, fem drets, fem lluites'.

més informació »


Presentació del llibre ‘Ni princeses ni pirates'

La Federació d'Educació de CCOO de Catalunya organitza demà dimarts, 7 de març, la presentació del llibre “Ni princeses ni pirates (Per educar nenes i nens en llibertat)”, de Núria Solsona Pairó.

més informació »


Segon congrés de la Unió Intercomarcal de CCOO del Vallès Oriental, Maresme i Osona

Demà dimarts, 7 de març, a partir de les 9.30 hores, tindrà lloc al Teatre Auditori Can Palots (c/Barcelona, 8, Canovelles) el segon Congrés de la Unió Intercomarcal de CCOO del Vallès Oriental, Maresme i Osona, amb assistència del secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, qui intervindrà sobre les 11 hores.

més informació »


El blog d'en Joan Carles Gallego: "La insuportable regressió democràtica"

Nou article en el blog del secretari general de CCOO de Catalunya.

més informació »


El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) convoca roda de premsa per valorar les mobilitzacions convocades per al dia 9 de març

Dilluns 6 de març, a les 11.00 hores, a la seu de la FAPAC a Barcelona (c/Cartagena, 245, àtic).

més informació »


CCOO assisteix a la reunió extraordinària a Girona de la Comissió de Seguretat i Salut Laboral del Consell de Relacions Laborals de Catalunya

Augment dels accidents laborals les darreres setmanes.

més informació »


CCOO de Catalunya denuncia que les dones redueixen l'atur a un ritme molt més lent que els homes i que són gairebé el 55% de les persones sense feina

La nova contractació registrada és temporal en un 85,2% dels casos, posant de manifest la necessitat de més control per part de la Inspecció de Treball per fer front al frau en la contractació.

més informació »


La Plataforma per una Fiscalitat Justa organitza la IIIa Jornada Ciutadana per estudiar com perseguir més i millor el frau i l'elusió fiscal

Dissabte 4 de març de 2017 a La Casa del Mar (c/Albareda, 1, Barcelona).

més informació »


2n congrés de CCOO d'Indústria de Catalunya

Dijous 2 i divendres 3 de març, a les 10.15 hores, al Tecnocampus de Mataró.

més informació »


La majoria dels treballadors de La Model vota a favor de negociar amb el Departament de Justícia les condicions del trasllat pel tancament del centre

Us informem del resultat de les votacions efectuades al CP. Homes, els dies 27 i 28 de febrer, per saber el posicionament dels seus treballadors/es, a favor o en contra que els sindicats obrim negociacions amb el Departament de Justícia per tractar les condicions per al trasllat dels treballadors afectats pel tancament del centre.

més informació »


CCOO de Sanitat estudiarà més mobilitzacions al Grup Quirón davant l'incompliment del conveni col·lectiu sectorial per part de l'empresa

Comunicat de premsa de la Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya davant el conflicte laboral en el Grup Quirón

més informació »


Lluita digital 263. CCOO de Catalunya convida a participar en els actes del 8 de Març

En aquest número parlem dels actes del 8 de Març, de l'acolliment dels refugiats, de la bretxa salarial entre homes i dones i de la situació d'irregularitat de les persones immigrades que s'assessoren al CITE, entre d'altres temes.

més informació »


Joan Carles Gallego participa en la inauguració de la Fundació Laboral de la Construcció de Badalona

Demà dimecres, 1 de març, a les 11 hores, el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, assistirà a la inauguració de la nova seu de la Fundació Laboral de la Construcció de Badalona. L'acte comptarà també amb la participació del President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i de l'alcadessa de Badalona, Dolors Sabaté.

més informació »


Campanya d'acció humanitària amb les persones refugiades a Jordània i el Líban

Ajuda'ns a incrementar els fons d'emergències. Fes una aportació al compte ES76 2100 3200 9522 0123.

més informació »


El pianista sirià-palestí Aeham Ahmad reivindica a Catalunya la solidaritat amb els refugiats a través de la música

Els dies 3 i 5 de març tindran lloc a Barcelona i Sant Boi de Llobregat, respectivament, dos concerts solidaris d'Aeham Ahmad, músic sirià-palestí conegut com el pianista del camp de refugiats de Yarmouk.

més informació »


Actes amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones

Un any més, la Secretaria de la Dona i Cohesió Social de CCOO prepara els actes del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

més informació »


11è Congrés de la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO de Catalunya

Demà dimecres, 1 de març, a les 10.00 hores, a La Casa del Mar a Barcelona.

més informació »


CCOO convoca vaga al servei de transport sanitari de l'empresa Ambulàncies La Pau de Badalona

Dies 28 de febrer i 1, 2 i 3 de març

més informació »


CCOO de Catalunya demana investigar les violacions dels drets laborals a Bangladesh

Carta adreçada als diputats del Parlament Europeu.

més informació »


CCOO de Catalunya organitza un seminari-taller sobre Formació Professional Dual

Demà dimarts, 28 de febrer, a partir de les 9.30 hores, a la seu del sindicat a Barcelona.

més informació »


Primer Congrés de la Federació de Construcció i Serveis de CCOO de Catalunya

Demà dimarts, 28 de febrer, a les 10.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


El blog d'en Joan Carles Gallego: "La creixent precarietat del treball i la vida"

El secretari general de CCOO de Catalunya analitza els cinc anys de l'aprovació de la reforma laboral del Govern del PP i amb vot de CiU.

més informació »


Seminari taller sobre formació professional dual

Dimarts, 28 de febrer, a la seu de CCOO de Catalunya a Barcelona.

més informació »


Altres notícies »

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies