Actualitat

Eleccions al Parlament de Catalunya

El dijous 30 de novembre, CCOO de Catalunya ha presentat públicament el seu document de propostes del sindicat davant les eleccions al Parlament de Catalunya, del 21 de desembre. Al mateix temps, també ha editat un full informatiu, en català i castellà, que recull els drets dels treballadors i les treballadores durant aquell dia.

més informació »


Debat amb partits polítics que concorren a les eleccions del 21D

En el marc de la reunió del Consell Nacional del 13 de desembre de 2017.

més informació »


CCOO de Catalunya denuncia encariments de l'habitatge per sobre del 10% anual

Valoració de les dades de l'IPC de novembre de 2017.

més informació »


Entrevista a Javier Pacheco a 'La Vanguardia': "S'ha de recuperar el funcionament normal del Parlament per fer polítiques socials"

Publicada el 9 de desembre del 2017.

més informació »


'21-D: La Catalunya irrenunciable', programa número 246 de CCOO a Televisió de Catalunya

Programa número 246 de CCOO a TVC. Emès el 9 de desembre de 2017 pel Canal 33.

més informació »


CCOO alerta que el 40% de les persones desocupades no tenen protecció per atur, evidenciant la manca de cobertura del sistema de protecció social

Les dones segueixen sent les oblidades en una recuperació del mercat de treball dèbil, inestable i precària.

més informació »


Manifest de l'Àmbit LGTBI de CCOO de Catalunya amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida

Els avenços en els tractaments mèdics han propiciat grans millores en l'estat de salut així com en l'esperança i la qualitat de vida de les persones amb VIH. No obstant això, aquests avenços no han estat tan significatius en l'àmbit dels drets humans i, en concret, no ho han estat en l'ocupació.

més informació »


Lluita digital 284. Drets socials i drets nacionals. CCOO davant les eleccions del 21-D

En aquest número parlem de les propostes de CCOO davant les eleccions del 21-D, les activitats contra les violències vers les dones, el 25è aniversari de la Fundació Cipriano Garcia i la mobilització en defensa de l'escola catalana, entre d'altres temes.

més informació »


Butlletí d'Actualitat Jurídica i Sindical (Novembre de 2017)

Publicació en format electrònic que et dona accés a documentació jurídica i d'interès sindical

més informació »


Butlletí d'Actualitat Econòmica i Social (Núm. 14, novembre del 2017)

Publicació periòdica que presenta i valora una selecció d'informacions de temàtica econòmica i social, i hi dona accés.

més informació »


Assemblea 'Zero violències masclistes. Ens volem lliures!'

En el marc del 25 de Novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, CCOO de Catalunya ha organitzat una assemblea amb el lema 'Zero violències masclistes. Ens volem lliures!' A més també ha volgut donar un missatge plàstic amb la instal·lació d'una cortina de missatges per denunciar la violència de manera col·lectiva.

més informació »


Vídeos de les primeres Jornades jurídiques de dret laboral i sindical

9 i 10 de novembre de 2017.

més informació »


Les mentides de l'absentisme laboral i els sospitosos habituals

CCOO de Catalunya ha elaborat un informe sobre les mentides de l'absentisme laboral que proposa aplicar mesures per defensar la salut dels treballadors i les treballadores, enlloc dels beneficis econòmics de l'empresariat, i rebaixar de forma real l'absentisme laboral.

més informació »


CCOO de Catalunya publica una nova actualització de les dades de l'Eurobaròmetre social, elaborat per l'àmbit d'estudis del sindicat

Catalunya, al capdavant en creixement, i a la cua pel que fa a qualitat de l'ocupació i despesa social.

més informació »


Lluita digital 283. Milers de delegats i delegades participen a les assemblees convocades per CCOO arreu del territori sobre la situació política, social i laboral a Catalunya

En aquest número parlem de les assemblees sobre la situació a Catalunya, el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, la manifestació del 18 de novembre contra les agressions feixistes i l'estudi sobre la precarietat laboral, entre d'altres temes.

més informació »


'Zero violències masclistes. Ens volem lliures!'

Any rere any ens instem col·lectivament a avançar en l'erradicació de les violències masclistes, apel·lem a la complicitat, el compromís i la cooperació de tota la societat, institucions i organitzacions, i exigim als poders públics fer efectives i més eficaces les polítiques.

més informació »


Estudi sobre desigualtats del mercat de treball

Presentat en roda de premsa el dilluns 13 de novembre del 2017.

més informació »


Celebrada l'assemblea de Barcelona sobre la situació a Catalunya

L'assemblea, que ha tingut lloc a la sala d'actes del local del sindicat, ha comptat amb la participació de nombrosos representants sindicals que, un cop acabada, han tallat la Via Laietana per demanar la llibertat dels presos amb el lema 'Llibertat! Us volem a casa'.

més informació »


Mobilització pels drets i les llibertats

Comunicat conjunt de CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya. Considerem que la ciutadania d'aquest país s'enfronta a polítiques autoritàries molt greus per part del Govern del PP, que és responsable d'un conflicte polític, institucional i, ara, impròpiament jurídic.

més informació »


La Taula per la Democràcia, en defensa de les institucions catalanes i la cohesió social

Manifest del divendres 3 de novembre de 2017.

més informació »


Assessorament per a treballadors i treballadores de la Generalitat

Davant l'actual situació d'incertesa política, que pot generar dubtes entre els treballadors i les treballadores de la Generalitat de Catalunya, CCOO hem establert un servei d'assessorament laboral i jurídic específic per atendre les consultes de la nostra afiliació en relació amb aquesta qüestió.

més informació »


La Xarxa d'Acció Solidària tanca amb èxit la seva cinquena campanya de recollida de material escolar

Per a nens i nenes d'escoles en barris amb alt risc d'exclusió social.

més informació »


Article de Carme Martínez Ruzafa: "Sense recuperació de les classes populars"

Publicat a 'El Periódico', el dimarts 31 d'octubre del 2017.

més informació »


CCOO alerta que cal enfortir el mercat de treball reduint la pobresa de les persones ocupades i avançar en la inclusió dels grups més vulnerables

La desprotecció per atur, la baixa ocupació, l'augment de la temporalitat i la parcialitat mostren la necessitat urgent de polítiques per impulsar un creixement sostenible, intel·ligent i integrador amb més llocs de treball de qualitat.

més informació »


Celebrat l'acte "Trobem l'entesa a través del diàleg"

Organitzat al Paranimf de la Universitat de Barcelona per la Comissió Independent per al Diàleg, la Mediació i la Conciliació.

més informació »


No trenqueu la cohesió social

Un cop trencat el contracte social a països del primer món amb la crisi, la destrucció de milions de llocs de treball i les retallades han fet créixer les desigualtats i han fet augmentar la pobresa.

més informació »


CCOO de Catalunya reclama que els sectors econòmics contribueixin a facilitar el diàleg per desbloquejar el conflicte Catalunya-Espanya

CCOO emplaça les institucions i les empreses a consolidar el progrés econòmic i social al territori davant del fet que en les darreres setmanes prop de 700 empreses han decidit canviar les seves seus socials fora de Catalunya (segons dades del Col·legi de Registradors), s'han suspès algunes inversions i s'ha creat una alarma social al voltant dels estalvis de les famílies.

més informació »


CCOO es concentra per la recuperació salarial i l'ocupació de qualitat

Dimarts 17 d'octubre, davant la seu del sindicat a Barcelona.

més informació »


Acte "Per la dignificació del treball de la llar i les cures"

Demà divendres, 15 de desembre, a les 10.30 hores, a la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16).

més informació »


CCOO continua les mobilitzacions davant Clarel per reclamar un treball amb condicions dignes

Diverses sentències judicials i la Inspecció de Treball donen la raó al sindicat i obliguen a l'empresa a rectificar i respectar els drets de la seva plantilla.

més informació »


Els treballadors i treballadores del PEM Guiera de Cerdanyola denuncien les males condicions de treball, els problemes continuats amb l'empresa adjudicatària del monitoratge esportiu i la incertesa davant del futur de la instal·lació

De forma constant i reiterada, Ebone amb el consentiment i la inoperància de l'Ajuntament de Cerdanyola, permet que es vulneri mes rere mes el termini màxim de pagament de les nòmines establert al conveni col·lectiu.

més informació »


Per una TV3 només al servei de la ciutadania

Aquesta tarda, els treballadors de TV3 han mostrat el seu rebuig a les imposicions alienes als criteris professionals amb una assemblea on s'ha llegit un manifest i s'ha fet una fotografia de grup simbòlica de la reivindicació de la feina de la televisió pública

més informació »


CCOO demana a les empreses, la Inspecció de Treball i la clientela que respectin les condicions de treball davant les properes campanyes de Nadal i rebaixes en el sector del comerç

Davant l'increment de la contractació en el sector del comerç per fer front a l'augment de vendes durant el Nadal i les rebaixes, CCOO fa una crida al consum responsable i a combatre la precarietat de les condicions contractuals i laborals. CCOO exigeix a les empreses i a la Inspecció del Treball que garanteixin les condicions de treball i el dret a la conciliació personal i laboral de les plantilles del sector. Alhora CCOO fa una crida a la ciutadania per un consum responsable dintre dels horaris comercials perquè les persones treballadores puguin conciliar.

més informació »


CCOO de Catalunya acull un debat amb candidats a les eleccions del 21D en el marc de la reunió del seu Consell Nacional

Demà dimecres, 13 de desembre, a les 11.00 hores, a la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16).

més informació »


CCOO denuncia les retallades que pateixen les plantilles de la Diputació de Barcelona i el seu Organisme de Gestió Tributària (ORGT)

Manca de voluntat negociadora de la presidenta.

més informació »


Actes del 25è Aniversari de la Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya

Dies 12 i 13 de desembre, a la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16).

més informació »


Seminari "Autobusos d'empresa: un model de mobilitat sostenible i segura a la feina"

Demà dimarts, 12 de desembre, a les 9.30 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


Preocupació per la situació a l'Orient Mitjà

Anunci del president Donald Trump d'establir l'ambaixada del seu país, Estats Units, a Jerusalem.

més informació »


Exposició "Cooperació Sindical: Solidaritat i Compromís" a l'Hospitalet de Llobregat

Dilluns, 11 de desembre, a les 18.00 hores, al Centre Cultural Bellvitge-El Gornal (Pl. Cultura, 1).

més informació »


CCOO valora positivament el projecte de reindustrialització de la planta de Valeo de Martorelles

Empresa Class Plastics.

més informació »


CCOO, contra la repressió policial i militar a Hondures

Eleccions presidencials del passat 26 de novembre.

més informació »


La Federació d'Educació de CCOO denuncia la imputació de la directora de l'Escola Pere Calders de Polinyà

Per desobediència a l'autoritat judicial l'u d'octubre.

més informació »


Signat el Conveni del metall de la província de Lleida

Acord d'increments salarials.

més informació »


La Taula per la Democràcia rebutja el manteniment de l'ordre de presó contra els dos membres del Govern i els presidents d'Òmnium i ACN i demana el restabliment de la normalitat democràtica

Per la posada en llibertat.

més informació »


CCOO demana respecte per la feina dels professionals dels mitjans de comunicació durant la campanya electoral del 21-D

Contra els atacs als treballadors/es.

més informació »


CCOO de Catalunya reclama la posada en llibertat dels activistes i consellers empresonats

Informe del sindicat davant la judicialització desproporcionada.

més informació »


CCOO rebutgem l'acomiadament objectiu d'un treballador de Nylstar i exigim a l'empresa que no es faci efectiu

CCOO denunciem que Nylstar ha actuat de mala fe i està incomplint amb l'anunci que va fer al comitè d'empresa el passat mes d'octubre. CCOO no entenem que ara s'hagi produït aquest acomiadament no pactat i que, a més, no se li vulgui abonar la indemnització mínima legal, ni la compensació del 60% de la prestació d'atur consumida, pactada en l'ERO temporal de 2015.

més informació »


Les organitzacions patronals i sindicals més representatives anuncien el rellançament del diàleg social a Catalunya

En les properes setmanes s'iniciarà el procés de negociació de l'Acord Interprofessional de Catalunya (AIC).

més informació »


CCOO denuncia a Inspecció de Treball la cadena Hooters per discriminació sexista en les seves ofertes laborals davant la recent obertura a Castelldefels

CCOO de Catalunya, mitjançant la seva Federació de Serveis, ha denunciat a Inspecció de Treball que investigui les característiques de les ofertes laborals de la cadena Hooters davant la seva obertura a Castelldefels. La cadena Hooters és molt coneguda als EUA amb el sobrenom de breastaurant (restaurant de les mamelles) i ha iniciat la seva activitat a Castelldefels el passat 17 de novembre. La cadena, molt polèmica i acusada de tracte sexista a les seves treballadores, es vanagloria d'oferir beguda i menjar mitjançant cambreres amb pantalons curts i bons escots.

més informació »


CCOO de Catalunya dona suport a l'acte "Cap tipus d'agressió contra els professionals de la informació"

En el decurs de l'intens debat polític en què ha estat immersa Catalunya els últims mesos, els professionals de la comunicació, vinculats a empreses públiques o privades, hem anat adquirint un protagonisme totalment involuntari, no desitjat i indesitjable, instigat sovint des de partits polítics, associacions i empreses editorials. Els que haurien de ser garants dels codis mínims que regulen la deontologia de la nostra professió, i que es basen precisament en el fet de garantir el servei públic que suposa la nostra feina, els han anat oblidant en el fragor de la lluita política. Una situació que sovint ha portat més a crear bàndols que no pas interlocutors.

més informació »


Concentració per denunciar l'incompliment del conveni laboral a la Diputació de Barcelona

Demà dijous, 30 de novembre, a les 11.00 hores, davant l'edifici de Can Serra (Rambla de Catalunya, 126, Barcelona).

més informació »


Seminari "El dret a l'habitatge en la nostra acció sindical"

Demà dijous, 30 de novembre, a les 10.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


CCOO convoca assemblees de delegats de les universitats públiques catalanes i de tota l'afiliació de les empreses del Campus de la UAB

Demà dimecres, 29 de novembre, a partir de les 11.00 hores, amb assistència de Javier Pacheco, secretari general del sindicat.

més informació »


CCOO i UGT de Catalunya es tornen a mobilitzar novament pels drets i les llibertats

Demà dimecres, 29 de novembre, a les 12.00 hores, concentracions davant les seus.

més informació »


CCOO d'Indústria donem suport a les reivindicacions dels treballadors i treballadores d'Unilever en defensa de l'ocupació i de les plantes

Comunicat del Comitè Europeu d'Unilever.

més informació »


Principi d'acord a Alstom Manteniment

Objectiu complert: el conveni col·lectiu manté drets i millora salaris.

més informació »


Presentació del manifest dels agents socioeconòmics del Baix Llobregat pel progrés econòmic i social

Dilluns, 27 de novembre, a les 11 hores, a la seu del Consell Comarcal a Sant Feliu de Llobregat.

més informació »


Jornada "Més Europa, més indústria: sindicalisme europeu i acció sindical"

Demà divendres, 24 de novembre, a partir de les 10.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


CCOO organitza a Cornellà una jornada de treball per concretar mesures del Pacte Nacional per a la Indústria

Demà dijous, 23 de novembre, a les 9.30 hores.

més informació »


CCOO commemora amb diferents actes el Dia Mundial per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, 25 de novembre

Acte central: assemblea a la seu del sindicat a Barcelona demà dijous, a partir de les 10.00 hores.

més informació »


X Trobada de Tardor de l'Àrea de Previsió Social Complementària de CCOO de Catalunya

Demà dijous, 23 de novembre, a partir de les 9.15 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


CCOO lamenta que Barcelona no hagi estat escollida com a la nova seu de l'Agència Europea del Medicament (EMA) pels efectes positius que hauria tingut per l'economia i el mercat laboral de Catalunya

Gran pèrdua per la ciutat i el país.

més informació »


CCOO reivindica una visió integral de la mobilitat per a millorar els greus problemes de Can Ruti

Per corregir els problemes de mobilitat d'una zona de gran rellevància social, econòmica i de futur per Badalona, i per tota la seva àrea d'influència, des de CCOO reclamem la convocatòria urgent de la comissió tècnica per millorar els accessos de Can Ruti, i la implicació efectiva dels seus membres en el desenvolupament d'accions concretes, sobre tot per part de les administracions públiques, màximes responsables del problema.

més informació »


La Xarxa d'Acció Solidària (XAS) inicia la campanya de Nadal 2017

Sota el lema "Cap nen i nena sense joguina".

més informació »


CCOO i UGT de Catalunya es tornen a mobilitzar pels drets i les llibertats

Demà dimecres, 22 de novembre, a les 12.00 hores, concentracions davant les seus.

més informació »


Drets dels treballadors i treballadores davant les eleccions del 21 de desembre

CCOO de Catalunya ha editat un full informatiu, en català i castellà, que recull els drets dels treballadors i les treballadores davant les eleccions al Parlament de Catalunya del dijous 21 de desembre.

més informació »


CCOO convoca concentració de delegats i delegades de l'educació en defensa de l'escola catalana i contra la criminalització dels i les professionals de l'educació

Demà dimarts, 21 de novembre, a les 13.00 hores, davant la Delegació del Govern a Barcelona (c/Mallorca, 278).

més informació »


CCOO de Lleida organitza una assemblea de treballadors i treballadores del transport de mercaderies

Demà dissabte, 18 de novembre, a les 12.00 hores, a la seu del sindicat a Lleida (c/Enric Granados, 3-5).

més informació »


Acte en record de l'històric sindicalista Cipriano García

Dilluns, 20 de novembre, a les 18 hores, al Castell de Castelldefels.

més informació »


CCOO fa una crida a participar a la manifestació de demà a Barcelona contra les agressions feixistes

Demà dissabte, 18 de novembre, a les 12 hores, a Via Augusta amb carrer Ganduxer

més informació »


L'Ajuntament de Terrassa i el Comitè d'Empresa de Mina Pública d'Aigües de Terrassa creen una comissió de seguiment del canvi de gestió de l'aigua

L'Ajuntament de Terrassa i el Comitè d'Empresa de Mina Pública d'Aigües de Terrassa SA han constituït una comissió tècnica que s'encarregarà de fer seguiment de la tramitació de l'expedient de canvi de forma de gestió del servei d'abastament d'aigua a Terrassa, i dels passos que ha de fer l'Ajuntament per la constitució i posada en funcionament del nou servei

més informació »


CCOO de l'Ajuntament de Barcelona, juntament amb la resta de sindicats de la mesa general, aconsegueix una oferta pública d'ocupació per a cobrir 1.973 places

CCOO de l'Ajuntament de Barcelona, juntament amb la resta de sindicats de la mesa general, aconsegueix una oferta pública d'ocupació per a cobrir 1.973 places.

més informació »


Presentació de la manifestació del #18N contra les agressions feixistes

Demà dijous, 16 de novembre, a les 11 hores, a la seu de lafede.cat a Barcelona (c/ Tàpies, 1).

més informació »


Assemblees de delegats i delegades sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana

Demà dijous, 16 de novembre, a Vic, Lleida i Tortosa.

més informació »


CCOO rebutja l'ERO que ha presentat l'empresa Bros per tancar la fàbrica

CCOO considera que l'empresa té viabilitat i que les causes econòmiques que addueix la direcció no justifiquen l'expedient. Per aquesta raó, CCOO exigeix a l'empresa la retirada de l'ERO i que s'assegui a negociar una sortida que garanteixi la continuïtat de l'activitat i dels llocs de treball.

més informació »


Presentació del llibre 'Los ingenieros de Franco'

Demà dimecres, 15 de novembre, a les 19.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


CCOO i UGT de Catalunya es mobilitzen pels drets i les llibertats

Demà dimecres, 15 de novembre, a les 12.00 hores, concentracions davant les seus.

més informació »


CCOO de Catalunya denuncia la caiguda dels salaris reals

Valoració de les dades de l'IPC d'octubre de 2017.

més informació »


Jornada de la revista 'Perspectiva': "Les administracions públiques davant l'economia digital"

Demà dimecres, 15 de novembre, a les 11.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


Assemblees de delegats i delegades sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana

Demà dimecres, 15 de novembre, a Girona i Vilafranca del Penedès.

més informació »


Jornada: "La producció intel·ligent en la indústria manufacturera i l'organització del treball: nous escenaris per a les relacions industrials"

Demà dimarts, 14 de novembre, a les 10.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


La plantilla de la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA), amb el suport de CCOO, començarà una aturada de serveis de dues setmanes per reclamar solucions

Després de quatre mesos sense cobrar la nòmina i l'amenaça d'un ERO.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a les Franqueses del Vallès sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana

Demà dimarts, 14 de novembre, a les 10.00 hores, al Centre de Recursos Agraris Can Ribas (Camí Antic de Vic, 10).

més informació »


La trampa del treball a temps parcial. Programa número 245 de CCOO a Televisió de Catalunya

Programa de CCOO emès pel Canal 33 l'11 de novembre del 2017

més informació »


CCOO de Lleida organitza una assemblea de treballadores i treballadors de la neteja

Després de diversos mesos de reunions negociadores amb la patronal, no s'ha arribat a cap acord a causa de la intransigència de la patronal que no vol que el conveni reculli la pujada salarial segons l'IPC ni tampoc vol parlar de l'antiguitat.

més informació »


Després de 19 mesos de negociació, CCOO de Mohn signa el conveni col·lectiu

Després de mesos de negociació, s'ha arribat a un acord satisfactori i ratificat pel conjunt de la plantilla de Mohn, empresa que es dedica al transport de viatgers amb autobusos urbans.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Vilanova i la Geltrú sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana

Dilluns, 13 de novembre, a les 18 hores, a la seu del sindicat a Vilanova.

més informació »


CCOO fa una crida a participar a la manifestació de demà a Barcelona per la llibertat dels consellers i activistes empresonats

Demà dissabte, 11 de novembre, a les 17 hores, amb capçalera al carrer Marina cantonada amb carrer Pujades.

més informació »


CCOO organitza la Ruta Activa 2017

Demà dissabte, 11 de novembre, trajecte a peu o amb bici a Barcelona.

més informació »


CCOO de Catalunya alerta que la baixada del salari mitjà un 2,6% del 2015 al 2016 confirma els problemes estructurals del mercat de treball, limita la demanda i amenaça el creixement a mig termini

L'Enquesta de població activa (EPA) mostra per primera vegada des del començament de la crisi un descens interanual del salari mitjà i confirma la vulnerabilitat dels treballadors i treballadores a temps parcial i temporals.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Tarragona sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana

Demà divendres, 10 de novembre, a les 10.00 hores, als Serveis Territorials del Departament de Cultura a Tarragona (c/ Major, 14).

més informació »


CCOO lamenta profundament la mort d'Elsa Oblitas, portaveu del grup Las Libélulas

Estreta relació amb el sindicat i el CITE.

més informació »


Manifestació #18N contra les agressions feixistes

Al llarg de les últimes setmanes hem vist un auge preocupant d'accions violentes per part de grups feixistes que han gaudit d'una impunitat inacceptable.

més informació »


Assemblees de delegats i delegades sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana

Demà dijous, 9 de novembre, a l'Hospitalet i Mataró.

més informació »


CCOO participa al XIII Fòrum contra les Violències de Gènere

Del 9 a l'11 de novembre, a l'Espai Francesca Bonnemaison (c/Sant Pere Més Baix, 7, Barcelona).

més informació »


CCOO de Catalunya organitza les primeres Jornades jurídiques de dret laboral i sindical

Dijous 9 i divendres 10 de novembre, a la seu del sindicat a Barcelona.

més informació »


Assemblees de delegats i delegades sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana

Demà dimecres, 8 de novembre, a Badalona, Manresa i Igualada.

més informació »


CCOO es mobilitza per desbloquejar les negociacions del conveni de les TIC

Demà dimecres, 8 de novembre, a l'Avinguda Diagonal, 220, de Barcelona.

més informació »


Acció Jove - Joves de CCOO de Catalunya rebutja l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola i denuncia la desproporcionalitat dels empresonaments

Conflicte eminentment polític.

més informació »


Concentracions contra l'ERO d'Unipost

El dimarts 7 i el dimecres 8 de novembre.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana

Demà dimarts, 7 de novembre, a les 10.00 hores, CCOO de Catalunya organitza a Barcelona a una nova assemblea de delegats i delegades de les que fa a tot el territori per explicar la posició del sindicat davant la situació política, social i laboral catalana.

més informació »


Vaga a Alstom Manteniment del 7 al 12 de novembre per exigir un conveni digne

Davant la ruptura de les negociacions del conveni amb la direcció de l'empresa, els treballadors i treballadores d'Alstom Manteniment mantenen la vaga del 7 al 12 de novembre i les mobilitzacions per exigir un conveni que garanteixi unes condicions laborals dignes i una ocupació estable. Els centres de treball d'Alstom manteniment de la província de Barcelona, que tenen com a principals clients Metro, Tram i Renfe, han convocat diverses concentracions, coincidint amb la vaga convocada.

més informació »


CCOO alerta que la recuperació de l'ocupació continua sent precària, lenta, insuficient i molt inestable

L'increment de les desigualtats, sobretot entre homes i dones, i la baixa qualitat de l'ocupació defineixen el nostre mercat de treball.

més informació »


Organitzacions i activistes d'arreu de l'Estat es reuneixen a Barcelona per analitzar els impactes dels tractats de lliure comerç i inversions

Campanya No al TTIP.

més informació »


CCOO i UGT denuncien la desproporció processal que ha suposat la presó incondicional dels membres cessats del Govern de la Generalitat

Des de CCOO i UGT hem manifestat durant tot el conflicte relacionat amb el procés nacional a Catalunya la necessitat d'abordar els problemes polítics des de la política i no des de la judicialització.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Cornellà sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana

Demà divendres, 3 de novembre, a les 12.15 hores, a la seu del sindicat a Cornellà.

més informació »


Xerrada a Sant Adrià de Besòs sobre la renda garantida de ciutadania

Dijous, 2 de novembre, a les 19.30 hores, al Centre Cultural Besòs.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Sabadell sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana

Dijous, 2 de novembre, a les 13.00 hores, al Casal Pere Quart de Sabadell.

més informació »


Lluita digital 282. CCOO de Catalunya treballarà per construir espais inclusius que mantinguin la cohesió social a Catalunya i superin la confrontació

En aquest número parlem de la declaració d'independència, la reclamació de millores salarials, la reducció de la pobresa i les jornades jurídiques de dret laboral i sindical, entre d'altres temes.

més informació »


Assemblees sobre la situació política, social i laboral a Catalunya

En el marc de la situació política, social i laboral que es viu a Catalunya, CCOO ha decidit convocar diverses assemblees de delegats i delegades que es faran per tot el territori per explicar la posició del sindicat.

més informació »


X Trobada de Tardor de l'Àrea de Previsió Social Complementària de CCOO de Catalunya

El passat 23 de novembre, a la sala 11 (1r pis) de la seu de CCOO de Catalunya, Via Laietana, 16 (08003, Barcelona), hem celebrat la X TROBADA DE TARDOR per a membres de comissions de control de plans de pensions del sistema d'ocupació, organitzada per l'Àrea de Previsió Social Complementària de CCOO de Catalunya.

més informació »


S'arriba a un acord a Gear Solutions

Malgrat que lamentem que no hagi estat possible la retirada de l'expedient, CCOO valorem positivament l'acord assolit, ja que s'ha reduït considerablement el nombre de persones afectades i s'han millorat les condicions respecte de les plantejades inicialment per l'empresa. L'acord ha estat ratificat per majoria pels treballadors i treballadores i amb la seva consecució queda desconvocada la vaga indefinida.

més informació »


CCOO de Catalunya treballarà per construir espais inclusius que mantinguin la cohesió social a Catalunya i superin la confrontació

Des de CCOO, hem treballat les darreres setmanes per construir un front ampli en el qual es reconegui la majoria de la societat catalana, compartint esforços amb molta altra gent i entitats, perquè, sense la renúncia de ningú a les seves legítimes aspiracions, la històrica pluralitat i diversitat del poble de Catalunya mantingui una convivència social que ha estat exemplar en els últims quaranta anys.

més informació »


CCOO insta el Departament d'Ensenyament a impulsar una oferta d'oposicions a l'FP per combatre els nivells d'interinat

Unes 100 places de professorat de formació professional queden sense cobrir des de l'inici de curs.

més informació »


Debat "Treball esclau. Passat i present"

Dilluns, 30 d'octubre, a les 18 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


CCOO valorem molt positivament l'acord assolit amb ANAV i les seves empreses auxiliars

Avui s'ha materialitzat un acord sense precedents al sector de les empreses auxiliars que desenvolupen la seva activitat a les instal·lacions de les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs, després que el resultat de la mediació celebrada dimecres fos validat ahir en les diferents assemblees de treballadors i treballadores del sector. L'acord recull reivindicacions històriques, com són el reconeixement de les empreses auxiliars com a col·laboradores; deixar constància dels processos de subrogació com a fórmula de manteniment de l'ocupació, i certificació de les pràctiques actuals en matèria de retribució en els períodes de recàrrega, blindant-les.

més informació »


Concentració al Senat contra la possible intervenció de TV3

Avui divendres, 27 d'octubre, entre les 11 i les 14 h, a Madrid.

més informació »


Acte a Terrassa pel 50è aniversari de la "Manifestació de les Pedres"

Demà divendres, 27 d'octubre, a les 18 hores, al Parc dels Catalans.

més informació »


Els treballadors de Gear Solutions inicien una vaga indefinida contra l'ERO

A partir del 26 d'octubre inicien una vaga indefinida per manifestar el seu rebuig a l'ERO d'extincions plantejat per l'empresa. CCOO d'Indústria dona suport a la convocatòria de vaga i acompanyarà els treballadors en aquesta mobilització.

més informació »


La Taula per la Democràcia fa una crida a la mobilització de la ciutadania en rebuig a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució i en defensa de l'autogovern de Catalunya

Concentracions demà dijous, 26 d'octubre, a les 19.00 hores, davant dels ajuntaments de les capitals de comarca

més informació »


CCOO de Catalunya condemna frontalment la intenció d'intervenir TV3, Catalunya Ràdio i l'Agència Catalana de Notícies esgrimint l'article 155 de la Constitució

CCOO de Catalunya vol expressar la seva condemna més enèrgica i contundent a la intenció del govern espanyol d'intervenir els mitjans de comunicació públics de Catalunya ( TV3, Catalunya Ràdio i l'Agència Catalana de Notícies) i prendre el seu control directe, esgrimint l'article 155 de la Constitució espanyola.

més informació »


Preacord en el conveni de gràfiques i editorials

Desconvocada la vaga dels dies 25 i 26 d'octubre.

més informació »


Vaga a Alstom Manteniment per exigir un conveni digne i una ocupació estable

Davant el bloqueig de les negociacions del conveni, després de mesos d'infructuoses negociacions, i les intencions de la multinacional d'introduir retallades en les condicions laborals de la plantilla, s'han convocat nou jornades de vaga de 24 hores previstes per al 26 i 27 d'octubre i del 6 al 12 de novembre.

més informació »


CCOO reclama una reforma del sistema de fixació del preu de l'energia

Ahir dilluns a la tarda el preu de l' electricitat va arribar al pic de preu històric en el que portem d'any. Ahir a la tarda entre les 19:00h i les 20:00h, vèiem com el preu de l'electricitat arribava als 182,54€ per cada megawatt hora (MW/h) en la subhasta del preu voluntari al petit consumidor (PVPC). Recordem que això representa gairebé la meitat dels usuaris arreu del territori.

més informació »


CCOO dona suport a les concentracions “No ens toqueu... l'educació”

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) organitza concentracions demà dimecres, 25 d'octubre, a les 18.00 hores, davant dels ajuntaments capitals de comarca.

més informació »


El Comitè d'Empresa de l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida demana la destitució del gerent territorial de l'ICS-GSS i del director de centre de GSS

Manca de diàleg i respecte cap als professionals i la legal representació dels treballadors.

més informació »


Exposició “Petrograd 1917 Barcelona” al congrés d'història del Centenari de la Revolució Russa (1917-2017)

Del 25 al 27 d'octubre, a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (c/Montalegre, 6).

més informació »


El Comitè d'Empresa de TVC rebutja la intervenció de la televisió amb les mesures de l'article 155 de la Constitució

Assemblea de treballadors i treballadores celebrada ahir.

més informació »


El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) convoca roda de premsa per anunciar concentracions previstes per a dimecres a les portes dels ajuntaments capitals de comarca

Les acusacions d'adoctrinament i d'incitar l'odi a Espanya no poden quedar sense resposta per part de la comunitat educativa. És per això que demà es presentaran les concentracions en protesta per aquestes acusacions amb el lema “No ens toqueu l'EDUCACIÓ!”

més informació »


CCOO denuncia Bon Preu per incompliment de l'horari comercial de la nova Llei de comerç de Catalunya

L'empresa Bon Preu, denunciada per CCOO, no aplica des de l'1 d'octubre el nou horari comercial, que limita l'activitat a partir de les 21.00 hores als establiments afectats, tal com recullen els articles 36.2 i 37 de la Llei 18/2017, d'1 d'agost, de comerç, serveis i fires.

més informació »


CCOO de TVE demana explicacions a la direcció davant la presència de policia camuflada entre els treballadors a les instal·lacions de Sant Cugat

CCOO de TVE ha fet un comunicat de premsa on explica que ha demanat explicacions a la direcció de Sant Cugat davant la presència de persones armades entre els treballadors i les treballadores d'aquestes instal·lacions

més informació »


Manifest per la llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez en defensa dels drets i llibertats, en suport de les institucions catalanes

Un cop més, hem sortit al carrer com una societat activa, no violenta i convençuda de la força de la gent. La Taula per la Democràcia ja va deixar clar en el seu manifest fundacional que ens comprometem a respondre de manera coordinada i continuada davant qualsevol acció que vulneri els drets humans i les llibertats fonamentals a Catalunya. I això és el que hem fet avui.

més informació »


CCOO de Catalunya fa una crida a la responsabilitat de tothom per no tibar el món del treball amb campanyes de boicot que poden perjudicar l'economia i l'ocupació

CCOO tornem a fer una crida a la responsabilitat a les institucions i agents econòmics i socials per no tibar més la societat ni portar el conflicte al món del treball ni a prendre decisions que perjudiquin l'economia del país.

més informació »


Acte de la Comissió independent per al diàleg, la mediació i la conciliació

Dilluns, 23 d'octubre, a les 12 hores, al Paranimf de la Universitat de Barcelona (Gran Via, 585).

més informació »


Dia Internacional d'Acció per la Despatologització Trans

El 21 d'octubre del 2017, Dia Internacional d'Acció per la Despatologització Trans, CCOO reivindiquem que queda molt de camí per fer per posar fi a la qualificació i el tractament de les persones trans com a “malaltes.”

més informació »


Homenatge a les Brigades Internacionals

Demà dissabte, 20 d'octubre, a les 11 hores, a l'Espai Jove Boca Nord de Barcelona (c/ Agudells, 37-45).

més informació »


CCOO fa una crida a participar en la manifestació a Barcelona per la llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez i en defensa dels drets i llibertats

Demà dissabte, 21 d'octubre, a les 17 hores, amb capçalera al passeig de Gràcia cantonada amb el carrer d'Aragó.

més informació »


La Taula per la democràcia fa una crida a manifestar-se dissabte per demanar l'alliberament de Sánchez i Cuixart

La manifestació arrencarà a les 17 h al passeig de Gràcia cantonada amb el carrer d'Aragó (Barcelona).

més informació »


CCOO no signarà el nou conveni d'hostaleria en no donar garantia laboral sectorial per a les externalitzacions

CCOO lamenta que no s'hagi aprofitat la negociació d'aquest conveni per regular les externalitzacions de manera que falten les modificacions legals necessàries. El sindicat seguirà compromès en la millora de les condicions laborals dels treballadors i treballadores del sector d'hostaleria.

més informació »


CCOO denuncia l'acomiadament de dos docents (PDI) a la Universitat Pompeu Fabra i n'exigeix la readmissió

Aquests dos professors són delegats del comitè d'empresa i, per tant, representants electes de la totalitat del personal docent i investigador laboral d'aquesta universitat. A més a més, aquests professors van demandar la UPF, i el jutjat social núm. 7 de Barcelona, en sentència de setembre del 2017, va declarar el caràcter indefinit no fix del seu contracte laboral i va considerar la seva reclamació de quantitats.

més informació »


Presentació de la novel·la gràfica 'Esperaré siempre tu regreso'

Demà dijous, 19 d'octubre, a les 18.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


Nova web amb els criteris sindicals de la negociació col·lectiva 2018

CCOO de Catalunya ha desenvolupat una nova web amb els Criteris Sindicals de la Negociació Col·lectiva 2018, que també estan disponibles des de l'App de CCOO, per tractar els objectius sindicals per a la negociació del proper any i exposar una sèrie d'orientacions agrupades per diverses temàtiques.

més informació »


Presentació de la manifestació del proper dissabte a Barcelona en defensa dels drets i les llibertats

Per tal de presentar els detalls d'aquesta mobilització, convoca una roda de premsa demà dijous, 19 d'octubre, a les 11.30 hores, a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya-UFEC a Barcelona (Rambla Catalunya, 81, pral.).

més informació »


Acte al paranimf de la UB per trobar vies de diàleg

L'acte porta per lema 'Busquem l'entesa a través del diàleg', tindrà lloc el dilluns 23 d'octubre, a les 12.00 hores, al Paranimf de la Universitat de Barcelona, i té per objectiu trobar vies de diàleg i fugir de posicions extremes.

més informació »


CCOO de Catalunya organitza la XII Escola de Dones

Demà dijous, 19 d'octubre, al Museu Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet.

més informació »


Concentració de rebuig a l'ERO d'Unipost

Demà dimecres, 18 d'octubre, a les 12.00 hores, davant la Delegació d'Hisenda de plaça Letamendi, 13, de Barcelona.

més informació »


Dia Internacional per a l'Erradicació de la Pobresa

Aquest dimarts 17 d'octubre se celebra el Dia Internacional per a l'Erradicació de la Pobresa. Enguany, i com ja s'ha fet anteriorment, organitzacions de l'àmbit de l'acció social, la pau, els drets humans i la cooperació ens unim per fer una acció conjunta en el marc de la campanya Pobresa Zero -Justícia Global.

més informació »


Llibertat Jordi Cuixart i Jordi Sànchez

Suport a les mobilitzacions del dimarts 17 d'octubre.

més informació »


'Lluita Digital' 281. Concentració a Barcelona, el 17 d'octubre, per reclamar la recuperació salarial i l'ocupació de qualitat i per garantir les pensions

En aquest número parlem de la concentració a Barcelona del 17 d'octubre, l'aturada de país, la manifestació per unes pensions dignes i l'Escola de Dones de CCOO de Catalunya, entre altres temes.

més informació »


CCOO rebutgem l'ERO presentat per Gear Solutions

CCOO advertim a la direcció que no pot fer pagar als treballadors i treballadores la seva mala gestió empresarial i la instem a retirar l'expedient i a buscar una sortida que permeti garantir la continuïtat de l'activitat i dels llocs de treball.

més informació »


Concentració per a la recuperació salarial i l'ocupació de qualitat

Demà dimarts, 17 d'octubre, a les 12.45 hores, davant la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


La Taula per la Democràcia, en defensa de la llibertat d'expressió, reunió i manifestació

Comunicat del dilluns 16 d'octubre.

més informació »


CCOO convoca concentracions davant Clarel arreu de Catalunya i de l'Estat per denunciar les condicions precàries de treball

Noves denúncies contra Clarel de Girona, Lleida i Tarragona a la Inspecció de Treball #CLARELensOFEGA

més informació »


La plataforma Pobresa Zero - Justícia Global organitza una acció simbòlica per demanar l'eliminació de les desigualtats

Demà dimarts, 17 d'octubre, a les 11.00 hores, al Pg. Lluís Companys, 7, de Barcelona.

més informació »


Les mentides de l'absentisme laboral, programa número 244 de CCOO de Catalunya a TVC

Programa número 244 de CCOO a Televisió de Catalunya

més informació »


CCOO de Catalunya lamenta l'assassinat d'una dona a Rubí a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís amb la seva erradicació

CCOO de Catalunya condemna l'assassinat masclista d'una dona a Rubí i, novament, expressa el seu rebuig a una violència que encara avui s'exerceix vers les dones només pel fet de ser dones.

més informació »


Altres notícies »

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies