Actualitat

'Lluita digital' 274. Especial cosificació de la dona

En aquest número especial parlem sobre la cosificació de les dones i què cal fer per canviar-la.

més informació »


Roda de premsa de l'Agrupació d'Agents Rurals de Catalunya de CCOO

Mancances en mitjans i condicions laborals.

més informació »


Una àmplia delegació de CCOO visita el complex industrial de Repsol a Tarragona

Amb l'objectiu de conèixer de primera mà la realitat laboral i reforçar el treball de l'actiu sindical a les empreses del sector.

més informació »


'Butlletí d'Actualitat Econòmica i Social' (núm. 12, juliol del 2017)

Publicació periòdica que presenta i valora una selecció d'informacions de temàtica econòmica i social, i hi dona accés.

més informació »


Coneixes la Garantia Juvenil? Saps que a CCOO comptem amb un equip d'impulsors del programa?

Des del passat mes de gener, Acció Jove – Joves de CCOO, compta amb quatre impulsors i impulsores de la iniciativa europea Garantia Juvenil, repartits pel territori (Comarques gironines, Vallès Oriental - Maresme - Osona, Vallès Occidental - Catalunya central, i Barcelona).

més informació »


'Lluita digital' 273. Se signa el Pacte nacional per a la indústria, que comportarà una inversió de 1.814 milions d'euros en tres anys a Catalunya

En aquest número parlem del Pacte nacional per a la indústria, la renda garantida de ciutadania, l'estudi sobre els treballadors pobres i també sobre el nou secretari general de CCOO d'Espanya, entre d'altres temes.

més informació »


Davant l'increment dels beneficis i preus dels serveis turístics, CCOO de Catalunya reclama pujades salarials en el sector de l'hostaleria

Valoració de les dades de l'IPC de juny de 2017.

més informació »


CCOO es felicita per l'aprovació de la Llei de renda garantida de ciutadania (RGC) i reclama mitjans per la seva posada en marxa

CCOO volem posar de manifest la nostra preocupació pel retard en dotar al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) dels recursos de personal, informatius i de gestió que han de permetre que la posada en marxa sigui un èxit.

més informació »


CCOO presenta l'informe 'Una aproximació a la pobresa en el treball'

Dimarts, 11 de juliol de 2017, a la seu del sindicat a Barcelona.

més informació »


La Federació de Serveis a la Ciutadania de Catalunya et convida a la representació de l'obra de teatre 'La Ramera de Babilònia'

Us convidem a assistir a una obra de teatre molt feminista: 'La Ramera de Babilònia'. Les entrades són gratuïtes. Confirma la teva assistència al correu electrònic organitzaciofsc@ccoo.cat.

més informació »


Jornada de formació dels conciliadors i mediadors del cos del Tribunal Laboral de Catalunya

El TLC és un sistema autònom extrajudicial de solució de la conflictivitat laboral, configurat com un instrument de resolució de conflictes de treball la finalitat del qual es objectivitzar al màxim el conflicte laboral, buscant la raó de les posicions de les parts i oferint solucions ràpides i eficaces.

més informació »


CCOO de Catalunya manifesta que la reducció de l'atur també s'explica per l'augment de persones que deixen de cercar feina per desànim, mentre que creix l'ocupació a temps parcial involuntari, sinònim de precarietat i de model de creixement vulnerable

L'escassa cobertura per atur (58,5%) evidencia una manca d'adequació del sistema de prestacions i alerta que continuem immersos en un mercat de treball precari.

més informació »


Javier Pacheco: 'CCOO: estem preparats per passar a l'ofensiva'

Article publicat en 'El Diari del Treball' el dissabte 1 de juliol del 2017.

més informació »


'Lluita digital' 272. Diada del Treball Digne

En aquest número parlem de la Diada del Treball Digne, l'exposició dedicada al Seat 600, la concentració de l'Alerta feminista i els acords del personal de la Generalitat, entre d'altres temes.

més informació »


Butlletí d'Actualitat Jurídica i Sindical del CERES. Núm. 36 (Juny de 2017)

Publicació en format electrònic que et dona accés a documentació jurídica i d'interès sindical

més informació »


"Pels drets LGTBI al món"

Un any més, des de CCOO ens sumem i unim al Dia de l'Orgull LGTBI, en un dels moments en què és més necessari aixecar la veu i fer-nos sentir davant l'alerta que, a l'Estat espanyol i a Catalunya, el nombre de casos LGTBIfòbics és creixent.

més informació »


CCOO de Catalunya celebra la Diada del Treball Digne

CCOO de Catalunya celebrarà una nova edició de la tradicional Diada del Treball Digne el dissabte 16 de setembre, a La Farga de l'Hospitalet. Es tracta d'una jornada festiva i reivindicativa que s'ha consolidat com un lloc de trobada de la gent de CCOO de tot Catalunya.

més informació »


Balanç del curs 2016-2017 en l'àmbit de l'ensenyament públic no universitari

Roda de premsa feta el dilluns 19 de juny de 2017.

més informació »


Representants de CCOO es concentren contra les violències masclistes

Representants de CCOO de Catalunya s'han concentrat al migdia del dilluns 19 de juny de 2017 a la plaça de Sant Jaume de Barcelona i a altres poblacions de tot Catalunya per donar suport a la campanya "#19JAlertaFeminista" per denunciar les violències masclistes i per demanar uns pressupostos generals de l'Estat que facin front a la igualtat de gènere i a la lluita contra les violències masclistes.

més informació »


'Lluita digital' 271. CCOO continua a l'ofensiva i es mobilitza per la negociació col·lectiva, l'ocupació de qualitat i els drets socials

En aquest número parlem de l'ofensiva de CCOO el 14-J, la campanya d'Alerta feminista contra les violències masclistes, el compliment de l'Acord sobre la renda garantida de ciutadania i el congrés de CCOO d'Espanya, entre d'altres temes.

més informació »


CCOO i UGT es concentren a Barcelona per l'ocupació, els salaris dignes i la recuperació dels drets socials

Representants de CCOO de Catalunya i UGT s'han concentrat al migdia del dimecres 14 de juny de 2017 davant la patronal Foment del Treball per l'ocupació, els salaris dignes i la recuperació dels drets socials ja que després de 3 anys de creixement econòmic la ciutadania encara no ha sortit de la crisi i els seus efectes estan molt presents.

més informació »


Vols tenir un cotxe nou a partir de 207,18 € al mes?

CCOO i SEAT han arribat a un acord per oferir en renting diversos cotxes al conjunt d'afiliats i afiliades del sindicat! El Rènting ofereix una solució de mobilitat que permet gaudir del vehicle mitjançant una quota mensual que inclou tots els serveis associats al seu ús: manteniment, avaries, assegurança, canvi de pneumàtics, etc.

més informació »


Trobada de les direccions de CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya

Dilluns, 12 de juny del 2017

més informació »


'Treball de la llar', programa núm. 242 de CCOO a Televisió de Catalunya

Amb el títol 'Treball de la llar', el programa està dedicat als treballadors i les treballadores de la llar i la cura de les persones, també conegut com a 'servei domèstic'. El programa s'ha emès el dissabte 10 de juny al Canal 33.

més informació »


Calendari laboral i festes laborals per al 2018

L'any 2018 inclourà 13 festes d'àmbit català, a les quals els ajuntaments podran afegir-hi dues festes locals.

més informació »


Lluita digital 270. CCOO reclama una política d'expansió salarial per frenar la pèrdua de poder adquisitiu dels treballadors i les treballadores

En aquest número parlem de l'IPC, l'Eurobaròmetre social de CCOO, les deficiències en la prevenció de riscos al Departament d'Ensenyament i el paper de la publicitat en la salut de les dones, entre d'altres temes.

més informació »


CCOO de Catalunya inicia la campanya 'El cos de les dones, un negoci en la publicitat'

CCOO de Catalunya ha iniciat la campanya "El cos de les dones, un negoci en la publicitat" per lluitar contra la utilització de la imatge de les dones en els anuncis.

més informació »


Butlletí d'Actualitat Jurídica i Sindical del CERES. Núm. 35, Maig de 2017

Publicació en format electrònic que et dona accés a documentació jurídica i d'interès sindical

més informació »


Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, participarà a l'acte de signatura del Pacte Nacional per a la Indústria

Dilluns, 24 de juliol de 2017, a les 11.00 hores, al Palau de la Generalitat, a Barcelona.

més informació »


Convocades aturades a Irvia Manteniment Ferroviari per exigir a l'empresa el compliment dels acords pactats

Aquest divendres, 21 de juliol, les plantilles de Montcada i Reixac i de Mataró faran una vaga de 24 hores i a les 12 hores es concentraran a l'Estació de Sants, a Barcelona, per denunciar aquesta situació i manifestar el seu rebuig a les continues modificacions substancials de les seves condicions laborals per part de la companyia, que està incomplint els acords signats i no aplica les sentències judicials en ferm. També han convocat dues hores d'aturada per als dies 24, 26 i 28 de juliol.

més informació »


CCOO dona suport a les concentracions convocades pel comitè d'empresa d'Open Camp en defensa dels llocs de treball

Divendres 21 i dimarts 25 de juliol, a Barcelona.

més informació »


CCOO de Catalunya alerta que l'evident pèrdua de poder adquisitiu de la població treballadora ens apropa al llindar de risc de pobresa

Les llars composades d'una sola persona adulta se situen en el llindar de risc de pobresa quan els ingressos nets anuals són inferiors a 10.054€, o el que és el mateix, unes rendes de 837€ nets al mes.

més informació »


Vaga a Industrias Ponsa per l'incompliment del conveni i els endarreriments en el pagament de les nòmines

Demà dijous, 20 de juliol.

més informació »


CCOO i UGT convocaran vaga al sector del metall de Lleida davant el bloqueig de les negociacions del conveni

Després de més de quatre mesos de reunions, les negociacions es troben en un punt mort davant la intransigència de la patronal. Els principals punts de desacord són en matèria salarial i de jornada, en els quals les posicions entre ambdues parts estan molt allunyades i els sindicats consideren inassumibles les propostes de la patronal en aquestes matèries.

més informació »


CCOO rebutgem la retallada salarial a Electra Molins

CCOO rebutgem la retallada salarial que planteja Electra Molins, que en ple període de vacances ha presentat un article 41 per rebaixar els salaris de la plantilla. CCOO exigim a la direcció de l'empresa que retiri aquesta mesura i la instem a reunir-se al setembre, un cop finalitzades les vacances d'estiu, per valorar la situació i trobar una sortida negociada.

més informació »


CCOO de Catalunya demana a Vueling que no presenti cap denúncia contra els passatgers expulsats per voler impedir la deportació d'un immigrant senegalès

Situació d'indefensió.

més informació »


Roda de premsa del Comitè d'Empresa de Metro de Barcelona

Demà dimecres, 19 de juliol, a les 10.00 hores, a l'estació del metro de Santa Eulàlia (Línia 1), a l'Hospitalet.

més informació »


El Govern aprova incorporar nous supòsits d'incapacitat temporal (IT) amb la percepció del 100% de les retribucions per al personal de la Generalitat

Els nous supòsits formen part de l'Acord que CCOO va signar amb l'Administració el passat 16 de juny de 2017.

més informació »


CCOO denuncia l'acomiadament de tres docents (PDI) de la Universitat de Vic

Greus vulneracions dels drets sindicals i laborals.

més informació »


L'Ajuntament de Manresa atorga la Medalla de la Ciutat al mèrit cívic a Josep Rueda i Cruz

CCOO d'Indústria de Catalunya i CCOO del Vallès Occidental – Catalunya central ens sentim especialment orgullosos i orgulloses amb la concessió de la Medalla de la Ciutat de Manresa al mèrit cívic al company Josep Rueda i Cruz per la seva reconeguda trajectòria personal i professional i, especialment, per la seva dedicació sindical i veïnal, que ha incidit en la millora de les condicions als barris i a la ciutat en general.

més informació »


La Federació d'Educació de CCOO ha decidit votar en contra del document "Ara és demà" sobre el futur de l'educació a Catalunya al Consell Escolar de Catalunya (CEC)

En la sessió duta a terme aquesta tarda al Consell Escolar de Catalunya, els representants de CCOO han votat en contra del document final "Ara és demà" i en un vot particular han deixat clars els motius de la seva decisió.

més informació »


Els treballadors i treballadores de Finanzauto inicien una vaga a tot l'Estat contra l'ERO

La plantilla de Barberà del Vallès secunda aquesta vaga i es concentrarà a les portes de l'empresa al llarg de la setmana per demanar a l'empresa que retiri l'ERO

més informació »


CCOO exigeix a Ercros una sortida que garanteixi la continuïtat i els llocs de treball a la planta de Cardona

A la darrera reunió amb la direcció d'Ercros, CCOO va demanar a la multinacional que aclarís el futur de la planta, davant la incertesa actual, i la va instar a buscar una alternativa industrial i les inversions necessàries per donar una sortida a aquest procés i garantir el manteniment de l'ocupació.

més informació »


CCOO reclama a les zones turístiques un conveni just per a l'hostaleria

Demà dimarts, 18 de juliol, a partir de les 10.00 hores, concentració al passeig Marítim de Santa Susanna (a l'altura de l'Aqua Hotel Aquamarina).

més informació »


Unai Sordo, Javier Pacheco i una delegació de la federació CCOO d'Indústria de CCOO visiten el complex industrial de Repsol a Tarragona

Demà dimarts, 18 de juliol.

més informació »


CCOO reclama al govern que compleixi els seus compromisos malgrat els canvis a les conselleries

Des de CCOO de Catalunya suggerim al govern que aprofiti la nova etapa que s'obre per millorar la participació real de les organitzacions socials en temes tan transcendentals com l'escola inclusiva, el decret de menjadors, el desplegament de la renda garantida de ciutadania, el desplegament del Pacte nacional per a la indústria o la governança de la formació per a l'ocupació, la millora de l'atenció a la dependència i la geriatria, el Pacte nacional d'universitats, el Pacte de reforma horària, etc.

més informació »


CCOO rebutja l'ERO que ha presentat ORACLE que afecta el 15% de la plantilla

CCOO i UGT rebutgen aquest expedient de regulació d'ocupació, ja que els bons resultats de l'empresa no el justifiquen. Els resultats de l'any 2016 van ser uns beneficis nets de 4,45 milions d'euros, quatre vegades més que l'obtingut en l'exercici anterior. Cal destacar que, entre altres importants clients, tenen diferents administracions públiques tant centrals, com autonòmiques o locals.

més informació »


Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, participa a la signatura del Pacte per a la reforma horària

Dilluns, 17 de juliol, a les 10.30 hores, al Palau de la Generalitat.

més informació »


Javier Pacheco afirma que ha arribat l'hora de tancar el conflicte del Metro de Barcelona amb un acord i no delimitar el dret de vaga, decisió que seria molt greu i afebliria les garanties democràtiques en les relacions de treball

El secretari general de CCOO de Catalunya, davant les declaracions recents del síndic de Greuges.

més informació »


CCOO expressa dubtes sobre el nombre de llocs de treball anunciats al projecte del complex Hard Rock Tarragona

Valoració de les informacions aparegudes als mitjans de comunicació.

més informació »


Representació de l'obra de teatre ‘La ramera de Babilònia'

Divendres 14 i dissabte 15 de juliol, al Centre Cívic la Sedeta de Barcelona (c/ Sicília, 321), organitzada per la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO de Catalunya.

més informació »


CCOO es mobilitza arreu de l'Estat per exigir a Aena que no divideixi els punts de venda de l'hostaleria dels aeroports

Concentració demà divendres, 14 de juliol, a les 11 hores, a la Terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona.

més informació »


CCOO valora positivament l'entrada al Parlament de Catalunya d'una moció sobre la situació actual del sector de la dependència i la geriatria

Millora de la qualitat laboral.

més informació »


CCOO i la resta del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) exposarà demà als grups parlamentaris el seu posicionament sobre els decrets del servei de menjador escolar i del sistema educatiu inclusiu

El MUCE demana la paralització de l'actual proposta de decret de menjadors escolars i la redacció d'un nou esborrany perquè es tracta d'una proposta sense la participació de la comunicat educativa i amb una manca d'absoluta de transparència. CCOO entenem que els menjadors escolars han d'estar inclosos en el projecte educatiu de centre, que cal definir el temps de menjador com a temps educatiu i que han de ser els Consells Escolars qui defineixin la seva gestió.

més informació »


Acte conjunt a Mollet del Vallès contra la repressió sindical

Demà dijous, 13 de juliol, a les 18.30 hores, al Centre Cultural La Marineta.

més informació »


CCOO segueix reclamant un conveni just per a l'hostaleria

Concentracions i accions al carrer per denunciar la precarietat en el sector i l'immobilisme de la patronal.

més informació »


El Departament de Treball de la Generalitat detecta d'ofici irregularitats a l'assemblea de revocació de Mataró Bus

El Departament de Treball constata que 'no s'ha aportat documentació que acrediti que en l'Assemblea de revocació es va assolir les majories necessàries per revocar els representants legals dels treballadors en cadascun dels col·legis electorals de l'empresa'.

més informació »


Acció Jove de CCOO de Catalunya no veu solucions al problema de l'accés del jovent a l'habitatge

La coordinadora d'Acció Jove de CCOO de Catalunya, Irene Ortíz, ha comparegut aquesta tarda a la Comissió de Polítiques de Joventut del Parlament de Catalunya on s'ha tractat sobre l'avantprojecte del Pla d'Habitatge de Catalunya.

més informació »


CCOO exigeix garanties per a l'ocupació i les condicions laborals davant la compra de Pronovias per BC Partners

Aquest dilluns la direcció de San Patrick, propietària del Grup Pronovias, va informar el comitè d'empresa de l'inici del procés de venda de la companyia al fons inversor BC Partners. CCOO exigeix a la direcció de la companyia que en aquest procés es garanteixin els llocs de treball i una ocupació digna, de qualitat i amb drets, així com el manteniment de les condicions laborals.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Barcelona amb el lema #ofensivaCCOO

Demà dimecres, 12 de juliol, a les 10.00 hores, a la seu central del sindicat (Via Laietana, 16).

més informació »


CCOO i la resta de sindicats de l'Administració general de l'Estat es mobilitzen demà en defensa de l'ocupació i dels serveis públics de qualitat

Demà, dia 11 de juliol, els sindicats de l'Administració general de l'Estat (CCOO, UGT, USOC, CSIF i CGT) de la província de Barcelona han convocat un seguit de concentracions per denunciar la destrucció d'ocupació, la pèrdua de drets, l'empitjorament de les condicions de treball, l'externalització dels serveis públics i la pèrdua de qualitat dels serveis públics per a la ciutadania.

més informació »


Valoració del Reial decret 694/2017 de formació professional per a l'ocupació

Publicat al BOE, el passat 5 de juliol.

més informació »


Reunió de les direccions de CCOO de Catalunya i USOC

Javier Pacheco i Maria Recuero faran declaracions abans de començar la reunió, dilluns a les 11.40 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


CCOO de Catalunya celebra la ratificació del Pacte nacional per la indústria

Avui dimecres, 5 de juliol.

més informació »


CCOO de Catalunya rebutja la sentència contra l'ús del català en l'acollida de persones immigrades

Del Tribunal Constitucional.

més informació »


Presentació del Pacte nacional per la indústria

Avui dimecres, 5 de juliol, a les 18.00 hores, a la seu del Departament d'Empresa i Coneixement (Pg. de Gràcia, 105, Barcelona).

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Tarragona amb el lema #ofensivaCCOO

Demà dijous, 6 de juliol, a les 11.00 hores, a l'Aula Magna de la URV.

més informació »


CCOO compareix al Parlament per explicar les seves propostes sobre treballadors i treballadores autònoms

Demà dijous, 6 de juliol, a les 10.00 hores

més informació »


CCOO de les Comarques Gironines reitera que la sinistralitat laboral, i en especial la mortalitat a la feina, són absolutament insostenibles i s'han de prendre mesures per evitar-les

Accidents laborals mortals en l'última setmana.

més informació »


13a edició de la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya (UPEC)

Dies 5, 6 i 7 de juliol, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


Reunió del Consell Sindical Interregional (CSIR) Pirineus Mediterrània

Demà dimecres, 5 de juliol, a Tolosa de Llenguadoc (França).

més informació »


CCOO denunciarà el paper de l'empresa gestora en l'intent de revocació del Comitè d'Empresa de Mataró Bus

Fins a 8 irregularitats greus del procés de revocació: l'empresa va utilitzar fraudulentament el vot de directius, caps i inspectors per assolir la majoria suficient que no tenia en el col·lectiu de conductors.

més informació »


S'arriba a un acord sobre el conveni col·lectiu de Cacaolat

CCOO fem una valoració positiva de l'acord, que ha estat ratificat per majoria pels treballadors i treballadores de Cacaolat. El conveni, que tindrà una vigència de quatre anys (2016-2019), recull algunes de les principals reivindicacions de la plantilla.

més informació »


CCOO de Catalunya alerta que les dones continuen cobrant menys que els homes

Davant les dades de l'Enquesta d'estructura salarial del passat juny.

més informació »


CCOO demana solucions per la manca de bombers al Pont de Suert

Se supera el temps de resposta a les Terres de Ponent.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Manresa amb el lema #ofensivaCCOO

Demà dimarts, 4 de juliol, a les 10.00 hores, a la seu del sindicat (pg. Pere III, 60-62).

més informació »


El TSJC concedeix una pròrroga d'un any a Iberpotash

CCOO valorem positivament que s'hagi acceptat una moratòria, ja que permetrà garantir la continuïtat de l'activitat i dels llocs de treball, però estarem vigilants que es compleixin les mesures i compromisos adquirits per l'empresa per afrontar aquesta moratòria, especialment en temes mediambientals.

més informació »


Reunió de Javier Pacheco amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont

Dilluns, 3 de juliol, a les 12.30 hores, al Palau de la Generalitat.

més informació »


Concentració contra la persecució sindical a Rima-Bus

Acomiadament de dos membres del comitè d'empresa.

més informació »


CCOO participarà a la manifestació unitària de l'Orgull LGTBI a Barcelona

Demà dissabte, 1 de juliol, a les 18.30 hores, des de la plaça de la Universitat.

més informació »


CCOO i altres sindicats de l'Ajuntament de Barcelona es manifestaran novament contra el desmantellament de l'Institut de Prestacions d'Assistència Mèdica al Personal Municipal, PAMEM

Demà divendres, 30 de juny, a les 9 hores, des de la plaça Urquinaona.

més informació »


CCOO valorem com a positiva la desconvocatòria de la Jornada de Mobilització de les Infermeres catalanes del proper 29 de juny del 2017

Des de CCOO valorem positivament l'anunci del Departament de Salut i estarem expectants al contingut del text normatiu, per tal que s'ajusti a les necessitats de les més de 40.000 infermeres i infermeres del nostre país.

més informació »


CCOO considera del tot insuficient l'increment salarial 2017 del personal del sector públic de la Generalitat de Catalunya

El BOE d'avui dimecres 28 de juny publica la Llei 3/2017, de 27 de juny, de Pressupostos Generals l'Estat per al 2017 que preveu l'increment de l'1% de les retribucions dels treballadors i treballadores del sector públic

més informació »


CCOO denuncia el sistema d'entrevista prèvia a la proposta de nou professorat als centres per ocupar llocs específics perquè considera que vulnera els principis d'igualtat, mèrit i capacitat

Davant la mesura proposada d'entrevista prèvia a la proposta de nou professorat al centre per ocupar llocs específics, CCOO Educació recordem que ja vam manifestar el nostre desacord en el moment que el Departament va presentar-la en la Mesa sectorial

més informació »


Una nombrosa delegació de CCOO de Catalunya participa a l'11è Congrés Confederal de CCOO

Amb el lema #CCOOseMueve , del 29 de juny a l'1 de juliol tindrà lloc a Madrid l'11 Congreso Confederal de CCOO.

més informació »


CCOO considera insostenible la posició que AENA manté en el conflicte dels bars i restaurants de l'aeroport

La licitació de la gestió de les unitats de la restauració dels aeroports es realitza a través de concursos públics per part d'AENA. Per tant li correspon a AENA fixar l'establiment de les condicions socioeconòmiques que hauran de ser assumides per l'empresa adjudicatària i que figurin en els plecs de concessió.

més informació »


CCOO de Catalunya exigeix que es cobreixin els més 1.200 llocs vacants per a l'expedició de DNI

A Catalunya, la cita prèvia a Barcelona, Rubí, Sabadell, Sant Boi, Sant Feliu, Castelldefells, el Prat, Cerdanyola, Vic i un llarg etc. es troba a 28 d'agost, igual que a Lleida, Tarragona, Reus, Tortosa, Figueres o Lloret de Mar.

més informació »


La plantilla del CAP Torreforta - La Granja protesten contra la manca de recursos per l'atenció primària que augmenta la llista d'espera

Els treballadors del CAP TORREFORTA – LA GRANJA (Tarragona 2), demà dimecres dia 28 de juny de 2017, faran una concentració davant la porta principal del Cap, a les 14 hores, per mostrar el seu rebuig així com la seva disconformitat, per les declaracions realitzades pel Gerent Territorial del Camp de Tarragona Rafael Gracia, al “Diari de Tarragona”, publicades el dia 25 de juny, en les que segons aquesta notícia, el problema de tanta llista d'espera en el Cap La Granja – Torreforta, “és un problema de gestió”.

més informació »


CCOO de Catalunya considera que l'índex de referència de lloguer creat per la Generalitat de Catalunya no frenarà el cost de l'habitatge

CCOO de Catalunya considera que l'establiment de l'Índex de Referència del Lloguer per part de la Generalitat de Catalunya només serveix per a conèixer el preu de l'habitatge en una zona determinada ja que aquest índex variarà segons el mercat.

més informació »


La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya se suma a la mobilització del proper dia 29 de juny per exigir la regulació de la normativa catalana sobre la prescripció infermera

Des de CCOO sempre ens hem posicionat en favor de la prescripció infermera perquè suposa una millora substancial pel que fa a la prestació sanitària, i en la rapidesa per als usuaris en l'accessibilitat al sistema sanitari, així com un ús eficient dels recursos humans, i també és una forma de posar fi a la inseguretat jurídica que en aquests moments tenen els professionals d'infermeria

més informació »


CCOO rebutja que la patronal d'hostaleria ofereixi un increment salarial de l'1,50% mentre la seva rendibilitat augmenta anualment en un 10%

Per CCOO és prioritari aconseguir un conveni de millores, fer tot el possible perquè les negociacions avancin cap a recuperar poder adquisitiu real i altres drets plantejats que donin estabilitat, qualitat i condicions de treball dignes en concordança al moment positiu que viu el sector.

més informació »


CCOO clama pels drets LGTBI al món

Demà dimecres, 28 de juny es celebra el Dia de l'Orgull LGTBI i un cop més, CCOO de Catalunya mostra el seu compromís en favor dels drets LGTBI al món i exigeix més igualtat, més drets, més orgull, més ciutadania. En aquest sentit, l'Àmbit LGTBI del sindicat ha elaborat un manifest que es llegirà demà, a les 12 hores, al vestíbul de la seu central del sindicat (Via Laietana, 16, de Barcelona).

més informació »


CCOO denuncia les contínues agressions verbals i físiques a treballadors i treballadores de les empreses ferroviàries

El Sector Ferroviari de CCOO de Catalunya denuncia les contínues agressions verbals i físiques que pateixen els treballadors i les treballadores de les diferents empreses ferroviàries. En totes les agressions es posa de manifest l'absència de procediments efectius per a una ràpida resposta per part de les empreses, de les companyies de seguretat, dels mossos d'esquadra i de les policies locals.

més informació »


La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya dona suport a les reivindicacions de la Coordinadora de Familiars de Residències Geriàtriques

Des de CCOO, ens fem ressò de les reivindicacions i mobilitzacions de la Coordinadora de Familiars de las Residències Geriàtriques gestionades per Ute Ingesan, Asproseat i la Plataforma SOS Gent Gran BCN. Viure amb dignitat.

més informació »


Protocol respecte a la declaració de béns patrimonials i rendes

Els dirigents sindicals amb responsabilitat de gestió faran una declaració de béns patrimonials a l'inici i al final del mandat

més informació »


Presentació del llibre: ‘Em dic Saül i sóc un noi normal', d'Albert López Vivancos, amb la presència de l'autor

La novel·la, Premi de Narrativa Juvenil Ciutat de Badalona 2016, gira al voltant dels drets dels col·lectiu LGTBI, especialment centrat en l'àmbit de l'adolescència.

més informació »


El sindicalista de CCOO Yasser Saadoune participa al programa 'Tot un món', de TV3

Yasser Saadoune, sindicalista de CCOO de Catalunya, ha participat en el programa 'Tot un món', de TV3, en el qual explica la seva vinculació amb Girona i la seva integració a la societat catalana gràcies al sindicat i a la seva participació en altres entitats socials gironines.

més informació »


Concentració en defensa del sistema públic de pensions

Demà dimarts, 27 de juny, a partir de les 10.15 hores, CCOO i UGT, amb la Plataforma Unitària de la Gent Gran de Catalunya, convoquen una concentració per defensar els sistema públic de pensions. Es farà al davant de la seu de l'Institut Nacional de Seguretat Social (INSS) del c/ Sant Antoni Maria Claret, 9-11, de Barcelona.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Girona amb el lema #ofensivaCCOO

Demà dimarts, 27 de juny, a les 10.00 hores, al Centre Cívic Ter de Girona (c/ Can Sunyer, 46), CCOO de les Comarques Gironines organitza una assemblea de delegades i delegades amb el lema #ofensivaCCOO. S'hi debatran temes com l'Acord per a l'ocupació i la negociació col·lectiva, la renda garantida de ciutadania (RGC), el Pacte nacional per la indústria o el futur de les pensions.

més informació »


CCOO de Catalunya lamenta la mort d'una dona a Salou a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís amb la seva erradicació

CCOO de Catalunya condemna l'assassinat masclista d'una dona a Salou i novament expressa el seu rebuig a una violència que encara avui s'exerceix sobre les dones només pel fet de ser dones.

més informació »


CCOO demana que es reforci l'acció de la Inspecció de Treball per actuar contra les falses cooperatives al sector carni

Compareixença al Parlament.

més informació »


CCOO participa en la signatura de ratificació dels acords de la Mesa General de la Funció Pública

Demà divendres, 23 de juny, a les 10 hores, a la Via Laietana, 26, de Barcelona.

més informació »


CCOO convoca concentració de treballadors i treballadores universitaris per reclamar la inclusió del personal d'administració i serveis (PAS) en les mesures per combatre la temporalitat

Demà dijous, 22 de juny, a les 9'30 hores, davant del Palau de Pedralbes (Av. Diagonal, 686) de Barcelona.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Cornellà amb el lema #ofensivaCCOO

Demà dijous, 22 de juny, a les 10.30 hores, a la seu del sindicat (Ctra. d'Esplugues, 68).

més informació »


CCOO i altres sindicats de l'Ajuntament de Barcelona es manifestaran demà contra el desmantellament de l'Institut de Prestacions d'Assistència Mèdica al Personal Municipal, PAMEM

Demà dimecres, 21 de juny, a les 10.00 hores, des de la Plaça Urquinaona.

més informació »


CCOO es felicita de l'aprovació del text de la Llei de renda garantida de ciutadania en la ponència parlamentària

Ara cal agilitzar els tràmits per tal de que l'aprovi el ple del Parlament abans de vacances, per ser efectiva el 15 de setembre.

més informació »


CCOO demana al Departament d'Ensenyament voluntat ferma per promocionar la formació de persones adultes (FPA)

Denuncia la manca de personal necessari i la retallada d'oferta educativa.

més informació »


La plantilla de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Hospitalet es mobilitza per reclamar millores

Campanya #LHServeisSocialsEnLluita .

més informació »


CCOO demana canviar les polítiques europees de refugi i asil per garantir els drets de les persones

En el Dia Mundial del Refugiat, 20 de juny.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Lleida amb el lema "ofensiva CCOO"

Demà dimecres, 21 de juny, a les 10 del matí, a la seu del sindicat.

més informació »


CCOO inicia una campanya de suport ciutadà a l'acomiadat per Mataró Bus

Davant la postura intransigent i antidemocràtica de l'empresa, mobilització sota el hashtag #LaraREADMISSIÓ .

més informació »


Assemblees territorials #ofensivaCCOO

Del 19 de juny al 12 de juliol del 2017.

més informació »


CCOO destaca la seva satisfacció per la signatura de dos acords a la Mesa General de Negociació del Personal de la Generalitat

Per l'Acord de reducció de la temporalitat, l'estabilització de l'ocupació i la consolidació de llocs de treball. Es tracta del primer gran acord en molts anys per la reducció de la temporalitat i per l'estabilització i la consolidació de les plantilles. Aquest acord ha de permetre, en un termini de 3 anys, reduir la taxa de temporalitat en l'ocupació a l'Administració de la Generalitat fins al 8%. Actualment estem en taxes superior al 30%.

més informació »


CCOO de Catalunya valora molt positivament l'aprovació de la Llei d'accés universal a la sanitat per part del Parlament de Catalunya

CCOO de Catalunya valora molt positivament l'aprovació per part del Parlament de Catalunya, ahir dijous, de la llei que universalitza l'accés a la sanitat pública a Catalunya. Aquest accés va ser restringit fa cinc anys, amb la promulgació de Reial decret llei 16/2013 del Partit Popular que condicionava l'accés a la sanitat de determinats col·lectius, entre ells les persones estrangeres en situació irregular. Tot i això, aquesta situació ja va ser modificada per dues instruccions del Govern català, encara que malauradament establien una carència de tres mesos per poder accedir a la targeta sanitària.

més informació »


Acció Jove-Joves de CCOO de Catalunya estarà en alerta sobre la nova ajuda del Govern central als joves

Ahir, la ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, va anunciar una ajuda directa a tots aquells joves considerats ni-nis (que “ni estudien ni treballen”), inscrits al programa de la Garantia Juvenil, que signin un contracte de formació i aprenentatge. Aquesta ajuda seria d'uns 430 euros mensuals, per un període màxim de 18 mesos. Cal remarcar, que Acció Jove-Joves de CCOO de Catalunya sempre ha denunciat l'ús del terme ni-ni, ja que és un terme pejoratiu i no s'ajusta a la realitat d'aquests joves.

més informació »


Acte conjunt a Sant Boi de Llobregat contra la repressió sindical

Dilluns, 19 de juny, a les 17 hores, a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

més informació »


S'arriba a un acord sobre el Conveni col·lectiu de Damm

L'acord del conveni, que tindrà una vigència de quatre anys (2017-2020) recull algunes de les principals reivindicacions dels treballadors i treballadores en matèria de flexibilitat i conciliació amb la vida familiar, així com altres millores socials, com l'ampliació del permís per a visites mèdiques, i en matèria d'igualtat.

més informació »


CCOO, present a les concentracions de la campanya #19JAlertaFeminista per denunciar les violències masclistes

Dilluns, 19 de juny, concentracions davant dels ajuntaments.

més informació »


CCOO exigeix millores per als treballadors i treballadores dels ports de l'Estat

Esmenes al projecte de llei de pressupostos generals.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Sabadell amb el lema #ofensivaCCOO

Dilluns, 19 de juny, a les 10.30 hores, a la Fira de Sabadell.

més informació »


La plantilla de l'Auditori i l'orquestra desconvoquen la vaga del concert de l'OBC a la platja de Barcelona del 21 de juny

Canvis de criteri de la direcció.

més informació »


CCOO participa a una jornada sobre la reforma horària

Demà divendres, 16 de juny, a partir de les 12.30 hores, al Palau Moja de Barcelona (c/ Portaferrissa, 1).

més informació »


La Federació d'Educació de CCOO de les Comarques Gironines s'oposa al tancament de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de Ripoll

Suposaria perdre 3,5 jornades de personal docent i la totalitat de dotació de personal administratiu i serveis de què disposa.

més informació »


CCOO aconsegueix que el personal de les oficines del Registre de l'Administració General de l'Estat a Catalunya no hagi d'obrir els dissabtes

Millora per a la conciliació de la vida personal i laboral.

més informació »


La plantilla de PGI Berry Plastics es mobilitza contra els acomiadaments

Aquest divendres s'ha convocat una concentració a les portes de la fàbrica per manifestar el rebuig als 14 acomiadaments que ha fet efectius l'empresa fa una setmana. CCOO denuncia la política de deslocalització de part de la producció a d'altres països d'Europa que està aplicant la direcció de PGI Berry Plastics en els darrers mesos, en els quals s'està produint un degoteig constant d'acomiadaments.

més informació »


CCOO exigeix el compliment del conveni sectorial del camp i uns allotjaments dignes per als temporers de les terres de Lleida

Ahir es va reunir la comissió provincial de fluxos migratoris de Lleida, arran de la recent protesta dels temporers de la campanya de la fruita dels municipis de Seròs i de Granja d'Escarp. CCOO va exigir el compliment del conveni sectorial del camp en tots els seus aspectes (jornada, salaris, condicions laborals...), així com l'obligació dels empresaris de posar a disposició dels temporers uns allotjaments dignes que compleixin amb la normativa vigent.

més informació »


CCOO organitza una xerrada sobre explotació laboral al treball domèstic al Líban

Demà dijous, 15 de juny, a les 18.00 hores, a la seu de CCOO a l'Hospitalet (c/Amadeu Torner, 41).

més informació »


CCOO participarà a la manifestació que organitza el Fòrum Social del Baix Llobregat sota el lema "La salut és un dret i el volem exercir"

Començarà demà dimecres, 14 de juny, a les 18.00 hores a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí i acabarà al CUAP de Sant Ildefons de Cornellà.

més informació »


CCOO es concentrarà de nou davant la seu de la patronal d'hostaleria de Catalunya pel conveni del sector

Davant l'immobilisme de la patronal des de l'inici de les negociacions del Conveni d'Hostaleria de Catalunya, CCOO de Serveis continua amb les mobilitzacions en el sector i participarà demà dimecres 15 de juny en la jornada de CCOO de Catalunya en defensa de la negociació col·lectiva i salaris dignes davant Foment del Treball a les 12 h i per a les 15.30h ha convocat una nova concentració de treballadors i treballadores del sector davant la seu de la patronal (Via Laietana, 47).

més informació »


CCOO remet a les comunitats autònomes les seves propostes sobre el model de consolidació docent

La Federación de Enseñanza de CCOO (FECCOO) segueix a l'espera de que el Ministerio de Educación respongui a les seves demandes i convoqui urgentment la Mesa de Negociació i fixi un calendari de reunions que permeti treballar sobre el model que regirà l'accés a la funció pública docent en les pròximes convocatòries extraordinàries.

més informació »


CCOO dona suport a la campanya #ALERTAFEMINISTA del 19 de juny per denunciar les violències masclistes i reclamar més pressupost a l'Estat

Concentracions davant dels ajuntaments.

més informació »


Presentació del llibre 'No tengáis miedo de lo nuevo. Trabajo y sindicato en el capitalismo globalizado', de José Luis López Bulla i Javier Tébar

Demà dimecres, 14 de juny, a les 19.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


El 19 de juny, concentracions contra les violències masclistes

A Barcelona s'ha convocat la ciutadania el proper dilluns 19 de juny a les 12 del matí i les 8 del vespre a la Plaça Sant Jaume. A la resta de Catalunya, la convocatòria serà el mateix dilluns 19 de juny a les 12 del migdia davant dels diversos Ajuntaments.

més informació »


Seguiment total de la vaga dels treballadors de les auxiliars de les nuclears

CCOO d'Indústria valorem molt positivament l'èxit de la vaga dels treballadors i treballadores de les empreses auxiliars de les nuclears que s'està duent a terme avui. El seguiment ha estat del 100% tant a Ascó com a Vandellòs, la qual cosa ha obligat a aturar les feines de recàrrega de les nuclears.

més informació »


CCOO i UGT convoquen demà, 14 de juny, una jornada per l'ocupació, els salaris dignes i la recuperació dels drets socials

Concentració a Barcelona a les 12.00 hores davant la seu de la patronal Foment del Treball (Via Laietana, 32), i a Tarragona i Girona.

més informació »


CCOO de Catalunya reclama la derogació de la reforma laboral per protegir el nivell d'ingressos de la classe treballadora

Valoració de les dades de l'IPC de maig de 2017.

més informació »


12 de juny, Dia Mundial contra el Treball Infantil

Cooperació sindical.

més informació »


CCOO de Correos valora positivament la posició de Foment, ja que garanteix el finançament del Servei Postal Universal de Correus

CCOO ha exigit que aquests compromisos siguin ferms i es plasmin per escrit, i ha valorat positivament la voluntat política del Govern i la seva implicació amb el futur de Correos. El sindicat ha apuntat que espera que es produeixi una coordinació entre els ministeris d'Hisenda i Foment (propietari i regulador) que garanteixin les accions i la viabilitat de Correos i, amb això, evitar els errors del passat.

més informació »


Acte conjunt a Tarragona contra la repressió sindical

Dilluns, 12 de juny, a les 17 hores, a la Sala de Graus de la URV.

més informació »


EN DEFENSA DE LA SANITAT PÚBLICA

Volem el nou Trueta amb el personal i l'estructura sanitàtaria que garanteixi uns serveis sanitaris de qualitat per a les comarques gironines

més informació »


Els treballadors i treballadores de les auxiliars de les nuclears aniran a la vaga el 13 i el 20 de juny

CCOO d'Indústria i FICA-UGT de Catalunya reclamen a la direcció d'ANAV, com a empresa principal, un canvi d'actitud que permeti resoldre de manera definitiva el conflicte actual.

més informació »


Reunió de les direccions de CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya

Javier Pacheco i Camil Ros faran declaracions abans de començar la reunió, a les 11.30 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


L'Àmbit LGTBI de CCOO participa al GayPride de Sitges

Diumenge, 11 de juny de 2017.

més informació »


CCOO torna a ser present amb un estand informatiu al Circuit de Barcelona - Catalunya

Els dies de la celebració del Gran Premi de Catalunya de Moto GP al Circuit de Barcelona - Catalunya (Montmeló), CCOO del Vallès Oriental - Maresme - Osona organitza un operatiu d'atenció als treballadors i treballadores precaris dins de les instal·lacions, amb un estand informatiu i un telèfon d'atenció 24 hores.

més informació »


Jornada de portes obertes a l'Arxiu Històric de CCOO

Demà divendres, 9 de juny, de 10 a 14 hores, a la seu del sindicat a Barcelona.

més informació »


Comunicat de la plataforma ciutadana "Fem nostre l'espai de la Model"

Tancament de la presó de Barcelona.

més informació »


CCOO de Catalunya lamenta la mort de l'actor Francesc Lucchetti

CCOO de Catalunya lamenta la mort de l'actor Francesc Lucchetti, a l'edat de 73 anys. El sindicat vol recordar la seva figura, molt compromesa amb la lluita social i la defensa de la democràcia, especialment en els anys de la transició on Lucchetti va col·laborar estretament amb CCOO

més informació »


S'arriba a un principi d'acord amb ANAV que permet desbloquejar el conflicte obert a les nuclears

CCOO d'Indústria fa una valoració positiva del principi d'acord, ja que dóna sortida a la majoria de les reivindicacions plantejades pel sindicat per garantir unes condicions laborals dignes per als treballadors i treballadores de les empreses auxiliars de les nuclears. L'acord haurà de ser ratificat en les assemblees a les diferents empreses. De moment, la vaga convocada els dies 13 i 20 de juny queda en suspens.

més informació »


Jornada per l'ocupació, els salaris dignes i la recuperació dels drets socials

CCOO i UGT hem convocat pel proper 14 de juny, a les 12.00 h, una concentració a Barcelona davant la seu de Foment del Treball a la Pl. Antonio Maura, amb la intervenció dels secretaris generals de tots dos sindicats.

més informació »


CCOO dona suport a la concentració en defensa dels llocs de treball de l'empresa informàtica Tecnocom

Demà dijous, 8 de juny, a les 14.00 hores, davant la seu de CaixaBank (Avinguda Diagonal, 621-629, Barcelona).

més informació »


Segona sessió de la 13a Jornada de Previsió Social Complementària

Demà dijous, 8 de juny, a les 10.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


CCOO dona suport a la mobilització dels treballadors d'Iberpotash de Sallent

A menys de 25 dies per a l'execució de la sentència que prohibeix nous abocaments al runam del Cogulló, l'empresa no ha buscat cap solució que permeti garantir la continuïtat de l'activitat i dels llocs de treball. Davant aquest escenari, els treballadors i treballadores de la mina de Sallent avui fan una jornada de vaga de 24 hores.

més informació »


CCOO i UGT observen irregularitats en les convocatòries de nomenament de cap de Recursos Humans i tresorer de l'Ajuntament de Sentmenat

Denúncia a l'Administració de l'Estat i a la Delegació del Govern.

més informació »


CCOO i altres sindicats presents a la universitat es concentren per denunciar la situació de temporalitat del PAS

El col·lectiu del PAS de les universitats catalanes pateix una insostenible situació de temporalitat que està al voltant del 30%, molt lluny del 4,5% que reconeix el ministeri d'Hisenda. Aquesta situació comporta una greu precarització de tot aquest personal.

més informació »


CCOO dona ple suport a les reivindicacions dels temporers a la campanya de fruita a les terres de Lleida

Davant de les protestes d'ahir al poble Seròs (Segrià) i que continuen avui, CCOO manifesta els seu total suport a les reivindicacions dels treballadors temporers de la fruita i a la campanya agrícola.

més informació »


El Comitè d'Empresa Europeu d'Unilever exigeix garantir el futur de l'empresa i dels treballadors i treballadores

Davant l'anunci de la venda del sector de la margarina.

més informació »


CCOO reclama al Govern el compliment de l'Acord sobre la renda garantida de ciutadania (RGC) signat amb la Comissió Promotora de la ILP

El text de la Llei que ha enviat el Govern a la ponència parlamentària deixa fora de la protecció de la RGC les persones soles més vulnerables i retalla significativament les prestacions a les famílies que perceben subsidis, ajuts i pensions mínims.

més informació »


CCOO i UGT demanen a la Generalitat que la nova llei de comerç respecti la conciliació personal i laboral de les persones treballadores del sector

Concentració dimarts, 6 de juny, a les 11 hores, davant la Direcció General de Comerç de la Generalitat. (c/Puig i Xoriguer, 11-13, Barcelona).

més informació »


CCOO de Catalunya valora positivament la reducció de l'atur, però recorda que el mercat de treball continua sense créixer en sectors d'alt valor afegit ni en ocupació estable i de qualitat, perpetuant un model de creixement vulnerable i precari

Les dades referents a prestacions per desocupació posen de manifest la necessitat urgent de millora del sistema de prestacions per atur per tal de donar resposta a qui no té feina.

més informació »


CCOO participarà a la manifestació #StopCETA a Madrid

Demà dissabte, 3 de juny.

més informació »


CCOO diu no a l'avantprojecte de llei de fórmules de gestió de l'assistència sanitària

Alerta sobre intromissió d'interessos privats que poden incidir en la prestació del servei.

més informació »


CCOO i UGT convoquen dues jornades de vaga a les nuclears per exigir unes condicions laborals dignes per als treballadors de les auxiliars

Aquest dijous, 1 de juny, CCOO i UGT hem celebrat una assemblea conjunta de delegats i delegades d'ANAV i de les empreses auxiliars que presten els seus serveis a les centrals nuclears per aprovar el calendari de mobilitzacions davant la situació de bloqueig de les negociacions amb la direcció d'ANAV. Prèviament, hem realitzat un procés d'assemblees a les diferents empreses auxiliars per informar els treballadors de com està la situació i recollir el pols del sector.

més informació »


Sancions a RTVE Catalunya en matèria de prevenció de riscos laborals

Insuficiència de mesures correctores.

més informació »


CCOO hem denunciat a la Inspecció de Treball les empreses del sector carni que incompleixen la llei

De moment, ja hi ha 15 empreses denunciades d'Osona i les comarques gironines i lleidatanes i no descartem ampliar la denúncia a més empreses.

més informació »


Mobilitzacions a Mataró Bus

L'empresa concessionària té una política laboral abusiva i antidemocràtica que culmina amb l'acomiadament del secretari general de la Secció Sindical de CCOO.

més informació »


CCOO lamenta profundament l'accident laboral ocorregut a Sant Sadurní, on ha mort un treballador i un altre ha resultat ferit greu

Condol als familiars i companys.

més informació »


CCOO denuncia a la Inspecció de Treball les empreses del sector carni que incompleixen la llei

En el marc de la campanya sindical per erradicar la precarietat laboral al sector carni, CCOO presentarà una denúncia a la Inspecció de Treball contra aquelles empreses del sector carni que utilitzen falses cooperatives de treball associat. La demanda de CCOO denuncia un total de 15 empreses d'Osona i de les comarques gironines i lleidatanes, entre les quals hi ha algunes de les principals empreses del sector, com són Le Porc Gourmet, Frigoríficos Costa Brava, Noel Alimentació, Milsa o Patel. CCOO continuarà recollint dades al sector i no descarta ampliar la denúncia a més empreses.

més informació »


La Xarxa d'Acció Solidària (XAS) inicia la cinquena campanya de recollida de material escolar

Entre l'1 de juny i la tercera setmana de setembre.

més informació »


13a Jornada de Previsió Social Complementària

Els dijous 1 i 8 de juny, al matí, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


CCOO de Catalunya, contra les detencions d'activistes del moviment popular d'Al Hoceima i el Rif del Marroc

Solidaritat amb les protestes populars.

més informació »


CCOO de les Comarques Gironines denuncia la manca de voluntat negociadora de la direcció d'Asistentes Escolares sobre les condicions laborals de la plantilla

Servei de menjador de moltes escoles públiques gironines.

més informació »


La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya dona suport a les delegades, delegats i Comitè d'Empresa de l''Hospital del Mar en la seva denúncia de manca de personal a les noves instal·lacions

Aquest matí, a les 11 hores, a l'entrada de les noves urgències de l'Hospital del Mar, els delegats i delegades de CCOO a l'Hospital del Mar, com a part del comitè d'empresa faran una denúncia pública com a conseqüència de la manca de personal que té el centre sanitari a les noves instal·lacions, mitjançant la convocatòria d'una roda de premsa.

més informació »


CCOO organitza una jornada per la presentació de l'informe d'Ernest Cañada sobre la precarietat als paradisos turístics

CCOO organitza aquesta Jornada per donar una visió global de la precarietat en el sector turístic i promocionar el treball digne com a resposta a la impunitat empresarial. En aquesta jornada CCOO també vol fer present la seva aportació en la defensa dels drets humans i laborals a través de la cooperació sindical internacional que realitza des de la Fundació Pau i Solidaritat.

més informació »


CCOO es concentrarà davant la seu de la patronal d'hostaleria de Catalunya per fer avançar les negociacions del conveni

Amb motiu de l'immobilisme de la patronal davant les negociacions del Conveni d'Hostaleria de Catalunya, CCOO de Serveis reprèn les mobilitzacions en el sector i ha convocat una concentració de treballadors i treballadores del sector demà dimecres, 31 de maig, a les 15.30 h (Via Laietana, 47, seu de la patronal).

més informació »


CCOO no descarta la vaga general a Correos si es manté la retallada de més d'un terç del seu finançament públic en la Llei dels pressupostos generals de l'Estat

CCOO, sindicat majoritari en Correus, assenyala que a la retallada d'un terç de finançament del Ministeri de Foment, s'ha sumat una nova mossegada a la partida pressupostària de mig milió d'euros destinat a altres finalitats que gens tenen a veure amb la prestació del Servei Postal Públic. En concret, ha estat el propi Ministeri qui ha decidit transvasar aquest muntant a “Infraestructures del transport ferroviari”.

més informació »


CCOO signa el conveni col·lectiu de 'contact center'

Major estabilitat laboral.

més informació »


CCOO valora positivament el principi d'acord assolit a Codorniu

CCOO d'Indústria de Catalunya valora positivament l'acord, ja que ha permès una reducció important del nombre de persones afectades per l'expedient, preveu l'aplicació de mesures no traumàtiques i una millora de les indemnitzacions. Aquest principi d'acord haurà de ser ratificat pels treballadors i treballadores de tots els centres afectats, en l'assemblea que es farà aquest dimecres al matí a la fàbrica de Sant Sadurní.

més informació »


El Comitè d'Empresa de TVC proposa canviar el text del monòlit dels estudis de Sant Joan Despí

Per evitar fer referència a l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, investigat per comptes ocults.

més informació »


Assolit un principi d'acord a Codorniu

La direcció i els comitès d'empresa de Codorniu acaben d'arribar a un principi d'acord sobre l'expedient que haurà de ser ratificat aquest dimecres en assemblea pels treballadors i treballadores de tots els centres afectats.

més informació »


Presentació del fanzín 'CCOOMICS' i inauguració de l'exposició "Passeu, mireu i gaudiu"

Demà dimarts, 30 de maig, a les 17.30 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


Els sindicats de Correos expliquen les conseqüències de la retallada d'un terç del seu finançament públic

Demà dimarts, 30 de maig, a les 11.30 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


CCOO de Catalunya reclama més diàleg i més inversions en les polítiques d'ocupació

Cal revertir l'actual precarització del mercat de treball i afavorir la creació neta d'ocupació.

més informació »


CCOO denunciarà a Inspecció de Treball les empreses que incompleixin la llei de cooperatives

CCOO d'Indústria lamenta el gran fracàs de la reunió de la Taula de concertació del sector carni de Catalunya celebrada ahir, davant la poca disposició que han manifestat les patronals del sector, especialment FECIC. En aquest escenari, CCOO farà un pas endavant per identificar les empreses principals que utilitzen aquestes falses cooperatives de treball associat per treure a la llum la precarietat que pateixen els seus treballadors, en connivència amb les mateixes empreses principals i denunciar-les davant la Inspecció de Treball.

més informació »


CCOO es reuneix amb l'Ajuntament de Barcelona per fer propostes per a la plaça de les Glòries

Per un gran centre ciutadà, integrador dels barris de tota la zona.

més informació »


CCOO celebra un acte commemoratiu del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

Dilluns, 29 de maig, a les 12 hores, a la seu del sindicat a Barcelona.

més informació »


CCOO de les Comarques Gironines organitza una nova jornada de salut laboral per al seu actiu sindical, amb el títol "Càncer zero a la feina"

Demà divendres, 26 de maig, a partir de les 10 hores, al local de CCOO a Girona.

més informació »


El Tribunal Suprem confirma que la vaga a Panrico SAU va ser legal

El TS desestima el recurs de cassació interposat per l'empresa i ara CCOO resta a l'espera del judici en el qual el sindicat demana que es declari que va ser Panrico SAU qui va vulnerar el dret fonamental a la vaga.

més informació »


Els treballadors i treballadores de l'Auditori i l'Orquestra reclamen a l'Ajuntament de Barcelona els endarreriments salarials

Concentració demà divendres, 26 de maig, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

més informació »


CCOO rebutja la resposta del ministre de Foment sobre la retallada d'un terç en el finançament del servei postal universal i no descarta impulsar mobilitzacions a Correos

Interpel·lació al Senat.

més informació »


CCOO organitza un acte en record del 40è aniversari de la massacre dels advocats d'Atocha

Demà divendres, 26 de maig, a les 18 hores, a la seu de CCOO a Cornellà.

més informació »


Desconvocada la jornada de vaga del 25 de maig a Codorniu

En la reunió de mediació de vaga celebrada avui a la seu de la Direcció General de Relacions Laborals de la Generalitat, la direcció de Codorniu ha plantejat unes propostes que suposen un petit avanç, tot i que encara insuficient per arribar a un acord. Davant d'aquest gest, els comitès d'empresa del grup Codorniu han decidit desconvocar la jornada de vaga prevista per aquest dijous, 25 de maig.

més informació »


CCOO participa a un acte en el marc del Barcelona Building Construmat

Demà dimecres, 24 de maig, a partir de les 11.30 hores, organitzat per la Fundació Laboral de la Construcció a Catalunya.

més informació »


Presentació del 5è congrés de la Federació Europea de Treballadors del Transport (ETF) i valoració de la reforma de l'estiba a Espanya i les mobilitzacions previstes

Demà dimecres, 24 de maig, a les 11.00 hores, a l'Hotel Crowne Plaza - Fira Center de Barcelona.

més informació »


Altres notícies »

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies