Actualitat

Jornada internacional 'El moviment sindical i el treball digne al món'

Divendres 17 de febrer de 2017 a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


El 23 de febrer, assemblea de delegats i delegades: ocupació, salaris i pensions dignes

La seu de la UGT de Catalunya, a la rambla de Santa Mònica, 10, de Barcelona, acollirà, a partir de les 11 hores del dijous 23 de febrer, una assemblea de delegats i delegades de CCOO i UGT, liderada pels secretaris generals d'ambdues organitzacions.

més informació »


Presentació de la memòria del CITE del 2016

Roda de premsa feta a Barcelona, el dijous 16 de febrer del 2017.

més informació »


Vine a la manifestació per l'acollida de persones refugiades de la campanya 'Casa nostra, casa vostra'

Dissabte, 18 de febrer de 2017, a les 16.00 hores a la Plaça Urquinaona de Barcelona.

més informació »


Lluita digital 262. CCOO i UGT impulsen una campanya a favor del poder adquisitiu dels salaris i pel reforçament de la negociació col·lectiva

En aquest número parlem de la campanya a favor del poder adquisitiu dels salaris, la manifestació per l'acollida de persones refugiades, la jornada sobre el treball digne al món i el calendari de congressos de federacions i territoris de CCOO de Catalunya, entre d'altres temes.

més informació »


CCOO de Catalunya considera imprescindible apujar salaris i revaloritzar les pensions per sobre de l'IPC per combatre la pobresa energètica

Valoració de les dades de l'IPC de gener de 2017.

més informació »


CCOO organitzarà la jornada Formació professional i indústria 4.0

Dilluns 20 de febrer, a les 16 hores, a l'Escola del Treball de Barcelona.

més informació »


El blog d'en Joan Carles Gallego: "Fugir és un dret, acollir és un deure"

El secretari general de CCOO de Catalunya promou l'acolliment de persones refugiades.

més informació »


'Universitats ofegades', nou capítol del programa de CCOO a Televisió de Catalunya

Capítol 238 del programa sindical de CCOO emès pel Canal 33 el dissabte 11 de febrer del 2017

més informació »


Philippe Martinez, secretari general de la CGT França, visita la seu de CCOO de Catalunya

Acte 'El sindicalisme confederal per una Europa Social'.

més informació »


CCOO de Catalunya alerta que, tot i la reducció de l'atur, el 2017 s'inicia amb 171.000 persones desocupades més que el 2008

Més de la meitat de les prestacions són de caràcter assistencial, evidenciant la precarització del mercat de treball i la perpetuació de l'atur de llarga durada.

més informació »


Dates de congressos de federacions i unions territorials de CCOO

Les federacions i unions territorials de CCOO de Catalunya organitzen els seus respectius congressos abans de la celebració de l'11è Congrés de CCOO de Catalunya (4, 5 i 6 d'abril de 2017).

més informació »


2017, un desig: més i millor educació

Amb la celebració del nou any els desitjos s'encadenen. Somnis, projectes, nous reptes que dibuixem davant nous escenaris on tot pot ser possible. En aquesta projecció imagino que l'educació és una prioritat per als qui poden decidir que així ho sigui. L'educació és i ha estat tema de debat, de decrets que retallen drets, d'imposicions de veritats que es creuen absolutes, d'interessos polítics, de desitjos amb manca de compromís… i no ha estat ben tractada, respectada, dignificada, prioritzada.

més informació »


Salutació de Joan Carles Gallego a l'acte final de la Marxa Pagesa, convocada per Unió de Pagesos

Salutació de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, a l'acte final de la Marxa Pagesa, convocada per Unió de Pagesos per defensar la dignitat de la pagesia, així com per reivindicar el reconeixement de l'activitat agrària i la necessitat de renovar el contracte de la societat amb el camp en la conjuntura del canvi social i polític que viu Catalunya. (28/01/17)

més informació »


El Comitè de Dones de CCOO fa quatre anys

Article de Dolors Llobet al blog 'Dones de CCOO de Catalunya' on destaca el paper del Comitè de Dones que, des de fa quatre anys, fa avançar la igualtat de gènere dins i fora del sindicat.

més informació »


Butlletí d'Actualitat Jurídica i Sindical del CERES. Núm. 31, Gener de 2017

Publicació en format electrònic que us dóna accés a Documentació Jurídica i d'Interès Sindical

més informació »


CCOO alerta que el 2016, tot i la lleu recuperació, tanca amb unes taxes d'atur insostenibles i uns nivells d'ocupació i activitat molt allunyats del que preveu l'estratègia Europa 2020

Els llocs de treball generats el 2016 són precaris, no requereixen formació, són majoritàriament temporals, molts d'ells a jornada parcial, amb contractes de curta i molt curta durada i amb baixos salaris.

més informació »


Enquesta de CCOO de Catalunya sobre les pensions

Volem conèixer la teva opinió sobre deu propostes per garantir unes pensions dignes per a tothom, i saber el nivell de suport amb el qual comptem per part dels nostres afiliats i afiliades.

més informació »


Butlletí d'Actualitat Econòmica i Social, núm. 10. Gener del 2017. Elaborat pel CERES i la Secretaria de Socioeconomia de CCOO de Catalunya

Publicació periòdica que presenta, valora i dona accés a una selecció d'informacions de temàtica econòmica i social.

més informació »


"Cal un Tribunal Constitucional amb més dones"

La democràcia exigeix paritat en la representació i la presa de decisions i, per suposat, en l'àmbit constitucional també, pel que cal un Tribunal Constitucional equilibrat.

més informació »


El cos de les dones, territori expropiat

La salut està fortament influïda per l'entorn i les condicions de vida de la ciutadania, resultat no només de decisions individuals, sinó també de condicionants socials, culturals, econòmics o mediambientals. Les dones acostumen a estar en una situació d'oblit per la seva condició de dones, a la qual s'afegeixen altres condicionants, com la classe social, l'edat, l'ètnia, la discapacitat, l'opció sexual…

més informació »


"Garantir la ciutadania i la renda"

En l'article de Joan Carles Gallego i Camil Ros, publicat a 'El Periódico', el 3 de gener de 2017, es destaca que una assignació econòmica de suficiència permetria dotar de seguretat i llibertat els més vulnerables.

més informació »


Joan Carles Gallego: 'Ocupació, salaris i pensions'

Article publicat al diari 'El Periódico de Catalunya' el dimarts 27 de desembre del 2016.

més informació »


Fes sentir la teva veu per una Europa Social!

La Confederació Europea de Sindicats (CES), juntament amb la resposta que ha preparat a la consulta de la Comissió, ha llançat una campanya de recollida de signatures que amb el títol 'Els drets socials primer. Fes sentir la teva veu per una Europa Social', pretén pressionar la Comissió Europea perquè els drets socials ocupin el lloc que els correspon al pilar europeu de drets socials.

més informació »


Massa masclisme

La violència masclista acabarà quan eduquem d'una altra manera i quan posem a l'abast de totes les dones que la pateixen els serveis, recursos i suport necessaris per tal que puguin trencar el silenci i trobar resposta contundent de totes i tots nosaltres.

més informació »


Joan Carles Gallego entrevistat al programa 'El mirador de l'actualitat', de Ràdio Estel

Joan Carles Gallego ha participat en el programa 'El mirador de l'actualitat', de Ràdio Estel, on ha parlat sobre la situació laboral i social de Catalunya i Espanya. (22/12/16)

més informació »


CCOO organitza la jornada “Formació Professional i Indústria 4.0”

Dilluns, 20 de febrer, a partir de les 16.00 hores, a l'Escola del Treball de Barcelona (c/Comte d'Urgell, 187).

més informació »


CCOO fa una crida a participar a la manifestació de demà a Barcelona per l'acollida de refugiats

Demà dissabte, 18 de febrer, a les 16.00 hores, des de la Plaça Urquinaona, dintre de la campanya “Casa nostra, casa vostra”.

més informació »


CCOO i el Sindicat de la Imatge, UPIFC, es feliciten per la resolució del Parlament que defensa la llibertat de premsa i rectifica un posicionament anterior molt lesiu per als professionals de la informació

La Comissió d'Interior del Parlament de Catalunya en la reunió celebrada el 14 de febrer del 2017 va aprovar una important resolució per als treballadors i treballadores de la informació (fotògrafs, càmeres, redactors, etc.), que corregeix un greuge anterior cap a aquest col·lectiu.

més informació »


CCOO organitza una jornada internacional sobre el moviment sindical i el treball digne al món

Demà divendres, 17 de febrer, a partir de les 10 hores, a la seu del sindicat a Barcelona, amb presència de Maria Helena André, de l'OIT.

més informació »


CCOO valora l'estabilitat a l'ocupació i la important inversió al centre de Seat Componentes del Prat de Llobregat

El Grup Volkswagen hi adjudica la nova caixa del canvis MQ281.

més informació »


CCOO denuncia la situació del Centre Penitenciari Mas d'Enric del Catllar (Tarragona)

Concentració conjunta demà dijous, 16 de febrer, a les 15.30 hores.

més informació »


18 de febrer, gran manifestació per l'acollida de persones refugiades i migrants

Aquest dissabte, 18 de febrer, a les 16 hores, a la plaça d'Urquinaona de Barcelona, està convocada una gran manifestació en el marc de la campanya “Casa nostra, casa vostra” a favor de l'acollida de persones refugiades i migrants. Sota el lema #volemacollir, desenes d'entitats, entre les quals es troba CCOO de Catalunya, han convocat aquesta manifestació i fan una crida a participar-hi.

més informació »


Presentació dels llibres ‘Aguas de venganza' i ‘La muerte de Naim'

Demà dimarts, 14 de febrer, a les 18.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


La Federació de CCOO lamenta que el Departament d'Ensenyament continuï actuant sense comptar amb la comunitat educativa

El Departament d'Ensenyament, l'Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, en el marc de la Comissió Mixta que conformen, han acordat fixar els criteris generals per a la programació escolar de cara al curs 2017-2018.

més informació »


CCOO de Catalunya reivindica un impuls decidit de la L9 Sud del metro de Barcelona per als usos laborals i l'obertura integral de les estacions de la L10

El proper diumenge farà un any de l'entrada en funcionament del tram sud de la línea 9 del metro de Barcelona. D'aquesta manera l'aeroport de Barcelona - El Prat restava connectat amb l'Àrea Metropolitana amb un servei de transport públic d'alta capacitat i bona freqüència. Tot i que es tracta d'un projecte incomplet, car i tardà, ha estat una de les ampliacions més grans del ferrocarril metropolità (20 kilòmetres).

més informació »


Acte 'El sindicalisme confederal per una Europa Social'

Divendres 10 de febrer de 2017, a partir de les 10 hores.

més informació »


CCOO alerta del primer incident en un trasllat d'interns des de la Presó Model de Barcelona

Lesions a funcionaris.

més informació »


Acte ‘El sindicalisme confederal per una Europa social' amb Philippe Martinez, secretari general de la CGT de França

Demà divendres, 10 de febrer, Ignacio Fernández Toxo i Joan Carles Gallego, secretaris generals de CCOO i de CCOO de Catalunya, rebran a Barcelona al sindicalista francès.

més informació »


Els sindicats a l'Ajuntament de Barcelona critiquen el traspàs de funcionariat al Consorci de Serveis Socials

Pèrdua de drets dels treballadors de l'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (EAIA).

més informació »


CCOO, contra la moció parlamentària per tancar la Presó Model de Barcelona

Concentració demà dijous, 9 de febrer, a les 16.00 hores, al davant del Parlament.

més informació »


CCOO de Catalunya lamenta la mort d'una dona a Súria a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís per a la seva erradicació

Condol a la família i entorn.

més informació »


CCOO denuncia un any de col·lapse per a la cita prèvia del DNI

CCOO denuncia que, un any després que comencés el col·lapse, es manté la saturació del sistema de cita prèvia per a DNI i passaport. La situació és tan greu que una persona que vulgui renovar el seu document per viatjar per Setmana Santa tindrà dificultats per aconseguir cita prèvia a temps.

més informació »


"Instal·lats en l'atur crònic, la precarietat i l'empobriment", nou article de Joan Carles Gallego en el seu blog

Ja podeu llegir el nou article de Joan Carles Gallego publicat el 5 de febrer del 2017 en el seu blog.

més informació »


CCOO i UGT reclamen al Govern de la Generalitat la creació d'una Mesa en el Marc Català de Relacions Laborals sobre prevenció de riscos laborals al sector de la construcció

4 accidents laborals en els darrers dies.

més informació »


CCOO valora positivament la proposta de modificació de la Llei catalana de cooperatives per lluitar contra la precarietat laboral

Tres grups parlamentaris, en el marc de tramitació de la llei d'acompanyament als pressupostos de la Generalitat de Catalunya, han registrat esmenes legislatives que garanteixen l'aplicació, com a mínim, de les condicions establertes en els convenis col·lectius de referència per als treballadors i treballadores associats de les cooperatives. CCOO d'Indústria de Catalunya vetllarà perquè aquesta iniciativa sigui aprovada definitivament en els propers dies al Parlament.

més informació »


CCOO dona suport a la concentració Stop Trump organitzada per la plataforma Unitat contra el feixisme i el racisme

Demà dissabte, 4 de febrer, a les 12.00 hores, al davant del Consolat dels Estats Units a Barcelona (Pg. Reina Elisenda de Montcada, 23).

més informació »


Les escoles d'adults públiques protesten avui pels incompliments del Departament d'Ensenyament

Avui divendres, 3 de febrer, a les 11.00 hores, davant del Palau de la Generalitat a Barcelona, concentració impulsada per la Mesa de l'Educació Pública de Persones Adultes de Catalunya.

més informació »


CCOO critica que el Govern de la Generalitat no vol negociar la recuperació de les condicions de treball de les i els empleats públics

En la reunió d'avui de la Mesa General de la Funció Púbica, convocada després de les peticions dels sindicats a finals de desembre i principis de gener, el Govern segueix sense voler negociar la recuperació de condicions de treball dels empleats i empleades públics.

més informació »


Joan Carles Gallego demana aclarir si el full de ruta del Referèndum obeeix al que diu el Manifest o va per una altra via

En la seva intervenció en la reunió del Pacte Nacional pel Referèndum celebrada aquesta tarda al Parlament.

més informació »


CCOO demana a la direcció de CaixaBank que resolgui amb rapidesa el retorn dels diners de les clàusules sòl

Procediment àgil, senzill i transparent.

més informació »


Xerrada “Pilars i estructura del sistema educatiu” amb el professor de sociologia Xavier Bonal

Demà dijous, 2 de febrer, a les 17.30 hores, a Barcelona.

més informació »


Reunió de la Mesa General de la Funció Pública

Demà dijous, 2 de febrer, a les 12.00 hores, al c/Sepúlveda, 148-150, de Barcelona.

més informació »


Compareixença al Parlament de Loly Fernández, responsable de Salut Laboral de CCOO de Catalunya

Sessió ordinària de la Comissió de Treball.

més informació »


Presentació del llibre “Can Ricart i el patrimoni industrial de Barcelona”

Demà dimecres, 1 de febrer, a les 18.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


CCOO lamenta l'accident laboral mortal d'un treballador a Sant Hilari Sacalm

Condol a la família i companys.

més informació »


CCOO de Catalunya mostra el seu suport a la regidora de Badalona Fàtima Taleb, i rebutja frontalment els atacs i amenaces xenòfobes, racistes, masclistes i islamòfobes

Amenaces islamòfobes.

més informació »


Lluita digital 261. CCOO impulsa una consulta i una campanya informativa sobre el futur de les pensions

En aquest número parlem de la campanya informativa sobre el futur de les pensions, l'assassinat de dos agents rurals, les taxes d'atur i la representativitat de CCOO en les eleccions sindicals, entre d'altres temes.

més informació »


CCOO lamenta els accidents laborals a l'Hotel Princesa Sofía i a l'aeroport de Barcelona

Condol a la família i companys.

més informació »


El blog d'en Joan Carles Gallego: "Protecció i lluita contra la pobresa social i laboral"

El secretari general de CCOO de Catalunya parla de la necessitat de la renda garantida de ciutadania.

més informació »


La Federació d'Educació de CCOO decideix acceptar la proposta d'acord del Departament d'Ensenyament

El Consell de la Federació d'Educació de CCOO de Catalunya, màxim òrgan de direcció, reunit avui, dissabte, davant la proposta d'acord presentada pel Departament d'Ensenyament a la Mesa Sectorial del passat 25 de gener del 2017, considera que és un pas endavant per recuperar els drets laborals aconseguits amb molts anys de mobilitzacions i negociacions.

més informació »


CCOO demana revertir les retallades als treballadors de residències, centres de dia i llars-residència per a l'atenció de persones amb discapacitat intel·lectual

Retribucions congelades des del 2010.

més informació »


Concentració a Caldes de Malavella de la plantilla d'Eulen

Dilluns, 30 de gener, a les 12 hores.

més informació »


Joan Carles Gallego participa a l'acte final de la Marxa Pagesa, convocada per Unió de Pagesos

Demà dissabte, 28 de gener, a partir de les 11.30 hores, a l'avinguda Reina Maria Cristina de Barcelona.

més informació »


CCOO és el sindicat que més augmenta la seva representativitat a Catalunya durant l'any 2016

Segons les dades de les eleccions sindicals de l'any passat.

més informació »


CCOO i IAC demanen al Govern que no torni a castigar els empleats públics en els pressupostos del 2017

Reunions amb els grups parlamentaris.

més informació »


Tercer taller gratuït d'ajuda a persones en situació d'atur

Demà divendres, 27 de gener, a les 16.30 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


Concentració en defensa de les pensions

Demà divendres, 27 de gener, a les 10.30 hores, al c/ Sant Antoni Maria Claret, 5-11, de Barcelona.

més informació »


El Sector Ferroviari de la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO ha organitzat jornades sobre les malalties que origina l'amiant

El dimecres, 25 de gener, a la seu de CCOO a Barcelona, amb el lema "Identificar amiant és complicat. No fer-ho és mortal".

més informació »


Concentració del sector de la dependència

Demà dijous, 26 de gener, a partir de les 11.00 hores, al c/Sepúlveda, 148, de Barcelona.

més informació »


'El sindicalisme confederal per una Europa Social'

L'acte "El sindicalisme confederal per una Europa Social" tindrà lloc a la seu de CCOO de Catalunya, el divendres 10 de febrer, a partir de les 10 del matí, i comptarà amb la projecció de la pel·lícula 'Gracias Jefe', de François Ruffin.

més informació »


CCOO lamenta l'accident laboral mortal d'un treballador a Maçanet de la Selva

Condol a la família i companys.

més informació »


El Consell Nacional de CCOO de Catalunya s'adhereix al Manifest pel Pacte Nacional pel Referèndum

Ho ha decidit en la reunió d'aquest matí.

més informació »


La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya exigeix una investigació per aclarir els fets arran de la menor de 8 anys morta a Hospital de Blanes

Volem deixar constància que ha quedat al descobert la insuficiència del nostre sistema sanitari pel que fa al trasllat de pacients pediàtrics. No podem entendre com per a tot el territori de Catalunya només hi hagi disponibilitat de dues ambulàncies medicalitzades pediàtriques i concentrades a Barcelona.

més informació »


Concentració de l'àmbit penitenciari pel tancament raonat de la Presó Model de Barcelona

Amb la consigna “La Model no es tanca sense la Zona Franca”, demà dimecres, 25 de gener, a les 9.30 hores, davant del Parlament de Catalunya.

més informació »


CCOO d'Indústria exigirà el manteniment de l'ocupació en l'operació de compra de La Menorquina pel grup Lacrem

CCOO d'Indústria de Catalunya exigirà tota la informació i la documentació necessària per analitzar els possibles efectes i garantir l'ocupació en l'operació de compra del grup Kalise Menorquina per part del grup Lacrem, propietat de la família Farga, que fabrica gelats de la marca Farggi, segons ha sortit publicat avui a la premsa.

més informació »


CCOO i UGT donem suport a la convocatòria veïnal 'Ocupem les Rambles'

CCOO i UGT, tot i que no compartim el manifest veïnal en alguns dels seus aspectes, donem suport a la mobilització prevista pel dissabte dia 28 de gener a la Rambla de Caneletes.

més informació »


Reunió de la Mesa de professorat públic no universitari

Concentració demà dimecres, 25 de gener, a les 10.30 hores a la seu del Departament d'Ensenyament a Barcelona.

més informació »


La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya exigeix una rectificació pública del conseller de Salut Toni Comín quan diu que les lliteres als passadissos són decisió de la infermera

Per tenir el pacient més “a la vista”.

més informació »


Joan Carles Gallego assistirà a la presentació de la Marxa Pagesa, que tindrà lloc del 26 al 28 de gener

Roda de premsa d'Unió de Pagesos demà dimarts, 24 de gener, a les 11.30 hores, al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

més informació »


Minut de silenci per dos agents rurals morts a Lleida

Condol a la família i entorn.

més informació »


Javier Pacheco, secretari general de CCOO d'Indústria de Catalunya, presenta els avals necessaris per optar a la Secretaria General del sindicat

En l'11è Congrés, que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 d'abril del 2017.

més informació »


El blog d'en Joan Carles Gallego: "El ressò de la seva veu"

El secretari general de CCOO de Catalunya situa la matança dels advocats laboralistes d'Atocha a Madrid, el 24 de gener del 1977.

més informació »


CCOO de Catalunya convoca demà a les 12 h 5 minuts de silenci davant dels seus locals per la mort dels agents rurals morts a mans d'un caçador

CCOO de Catalunya convoca 5 minuts de silenci demà dilluns, 23 de gener, a les 12 hores, davant la porta de tots els seus locals arreu de Catalunya, amb l'excepció de Lleida on la concentració tindrà lloc a la Paeria, per la mort ahir de dos agents rurals a mans d'un caçador

més informació »


Profunda consternació a CCOO de Catalunya per la mort de dos membres del cos d'Agents Rurals, vinculats al sindicat, a mans d'un caçador

CCOO de Catalunya viu una profunda consternació per la mort avui de dos agents rurals presumptament a mans d'un caçador a la població d'Aspa (Lleida), que ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra. Segons ha informat l'Agrupació d'Agents Rurals de CCOO, un d'ells havia estat delegat de CCOO entre els anys 2012 i 2014 i l'altre era delegat de prevenció des del mes de desembre.

més informació »


Joan Carles Gallego respon al conseller Comín que CCOO de Catalunya no ha canviat la seva posició a favor de la sanitat pública i les desprivatitzacions d'hospitals i serveis sanitaris

Davant la referència explícita del conseller al sindicat en la darrera Comissió de Salut.

més informació »


CCOO dóna suport a les mobilitzacions contra el CETA

Demà dissabte, 21 de gener, a Barcelona concentració a les 12.00 h davant la seu de l'Oficina del Parlament Europeu (Passeig de Gràcia, 90).

més informació »


CCOO demana aprovar la llei de la renda garantida de ciutadania aquesta legislatura

Davant la compareixença d'aquesta tarda de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Dolors Bassa, per explicar a la Comissió del Parlament els pressupostos per al 2017 del seu Departament, CCOO volem manifestar que una pedra de toc fonamental sobre el caràcter social dels pressupostos és la implantació de la renda garantida de ciutadania (RGC), prestació per protegir de la pobresa, establerta a l'article 23 del vigent Estatut i que s'està discutint al Parlament gràcies a una iniciativa legislativa popular (ILP).

més informació »


CCOO critica la cosificació de la dona a l'exhibició de sexe explícit al bar The Bot, de Mataró

Utilització de la dona com a objecte de consum.

més informació »


Segon taller gratuït d'ajuda a persones en situació d'atur

Demà divendres, 20 de gener, a les 16.30 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


CCOO impulsa assemblees obertes sobre el futur de les pensions

Des de demà dijous, 19 de gener, a diferents ciutats de Catalunya.

més informació »


CCOO convoca vaga indefinida a Groupalia perquè no paga les nòmines

De novembre i desembre de 2016.

més informació »


Lluita digital 260. El 2017 comença amb un empobriment dels salaris i les pensions

En aquest número parlem sobre l'empobriment dels salaris i les pensions, la poca creació d'ocupació, els acomiadaments del Grup Hotusa i el Pla d'urgències sanitàries, entre altres temes.

més informació »


Concentració per demanar que els pressuposts de la Generalitat del 2017 incorporin partides econòmiques per donar compliment a les demandes dels seus treballadors i treballadores

Demà dimarts, 17 de gener, a les 12.00 hores, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

més informació »


El blog d'en Joan Carles Gallego: "En el camí de La Camocha"

El secretari general de CCOO de Catalunya recorda els orígens del sindicat a la mina asturiana de La Camocha.

més informació »


'Reforma horària, horaris per a les persones'. Nou programa de CCOO a Televisió de Catalunya

Programa de CCOO a Televisió de Catalunya, capítol 237: 'Reforma horària, horaris per a les persones'

més informació »


La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya valora positivament l'obertura d'una sala a l'Hospital Casa Maternitat per atendre 24 pacients, tot i que arriba tard

Aquest matí de divendres 13 de gener de 2017, la Direcció de l'Hospital Clínic, a causa de l'estat permanent de col·lapse que pateixen als serveis d'urgències, han comunicat als sindicats amb presència al Comitè d'Empresa, la decisió d'obrir una sala a l'Hospital Casa Maternitat.

més informació »


CCOO valora positivament el primer Pla d'acreditació i qualificació professionals com a mesura de xoc, però alerta que el 45% de la població activa a Catalunya no té acreditada la seva experiència laboral o formació no formal

Oferta de 7.900 places.

més informació »


Concentració de protesta per l'anunci de tancament de la Presó Model de Barcelona

Dilluns, 16 de gener, a les 16 hores, davant la seu del Departament de Justícia a Barcelona.

més informació »


CCOO de Catalunya considera imprescindible apujar salaris i revalorar les pensions per sobre de l'IPC per evitar la pèrdua de poder adquisitiu de les persones

Valoració de les dades de l'IPC de desembre de 2016.

més informació »


La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya considera que el Pla Integral d'Urgències de Catalunya (PIUC) arriba tard i és insuficient

Davant de la situació de col·lapse dels serveis d'urgències per epidèmia de grip.

més informació »


Tallers gratuïts d'ajuda a persones en situació d'atur

Els divendres 13, 20 i 27 de gener, a les 16.30 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


CCOO valora l'anunci de tancament de la Presó Model de Barcelona

Pel tancament en paral·lel a la inauguració de nous centres penitenciaris.

més informació »


CCOO s'adhereix al manifest per un Tribunal Constitucional (TC) equilibrat

Pel nomenament de dones magistrades.

més informació »


La plantilla de Gimesport, empresa que gestionava el poliesportiu Marina Besòs de Sant Adrià, es manifestarà demà per reclamar l'obertura de la instal·lació i la recuperació dels llocs de treball

Demà dijous, 12 de gener, a les 18.00 hores.

més informació »


CCOO denuncia acomiadaments i repressió sindical al Grup Hotusa Hotels

Concentració demà dijous, 12 de gener, a les 11.00 hores, davant l'Hotel Exe Laietana Palace de Barcelona.

més informació »


CCOO considera precipitat el tancament de la presó Model de Barcelona sense construir el centre que la substituirà

Per un procés negociat.

més informació »


Presentació del nou Postgrau en Idees i Experiències Polítiques Transformadores, de la UAB

Conferència amb Jordi Borja, demà dimarts, 10 de gener, a les 19.00 hores a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


CCOO guanya la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que condemna l'Ajuntament de Castelldefels per impagaments salarials

Reclamació de la massa salarial dels anys 2007, 2008 i 2009.

més informació »


El blog d'en Joan Carles Gallego: "Insuportables dades d'atur i ocupació, insostenibles polítiques públiques"

El secretari general de CCOO de Catalunya reflexiona sobre les dades d'atur d'aquest inici del 2017.

més informació »


CCOO i la resta de sindicats amb representació a la Mesa Sectorial d'Ensenyament expliquen les raons de la vaga del 9 de febrer

Tots els sindicats amb representació a la Mesa Sectorial de Negociació de Personal Docent no Universitari convoquen una roda de premsa que tindrà lloc el proper dilluns 9 de gener a les 11 hores del matí a la seu de la FAVB, carrer Obradors, 6-8, Barcelona.

més informació »


CCOO de Catalunya alerta que el 2016, malgrat la reducció de l'atur, finalitza amb una escassa creació d'ocupació i manté una elevada precarització laboral

Comunicat de premsa de CCOO de Catalunya on el sindicat valora les dades de l'atur registrat de desembre de 2016

més informació »


CCOO alerta que l'any s'inicia amb un empobriment de salaris i pensions a causa de les polítiques salarials, laborals i socials

Hem començat l'any 2017 amb pujades de preus de determinats serveis i productes, i també amb alguna baixada. CCOO vol destacar l'impacte directe que aquests augments de preus tindran en la capacitat adquisitiva dels salaris, en especial dels més baixos, i sobretot en el Salari Mínim Interprofessional –SMI- i les pensions i el seu efecte en la qualitat de vida de la majoria de la societat.

més informació »


El blog d'en Joan Carles Gallego: "Benvinguts i benvingudes al 2017: comença amb alerta de pobresa"

El secretari general de CCOO de Catalunya parla de la pujada de preus al nou 2017.

més informació »


Acaba el procés d'acomiadaments col·lectius de TV3 i Catalunya Ràdio

Reducció de 645 treballadors i treballadores des del 2011.

més informació »


Problemes laborals a la fàbrica de producció Sandoz Industrial Products, SA, de les Franqueses del Vallès

Acomiadament d'un treballador.

més informació »


CCOO desconvoca la vaga al sector de muntatge i manteniment elèctric del 30 de desembre i 2 de gener

Davant la pressió de la mobilització del sector, les empreses desbloquegen el procés de subrogació que ha de garantir l'ocupació de més de 800 treballadors i treballadores de les empreses contractistes d'ENDESA.

més informació »


CCOO lamenta la mort de Manuel Andreu, històric sindicalista i activista veïnal

President de la FAVB entre el 1998 i el 2004.

més informació »


CCOO desconvoca la vaga indefinida a Ambulàncies Ponent

Acte de conciliació.

més informació »


El blog d'en Joan Carles Gallego: "Any de traspàs"

El secretari general de CCOO de Catalunya fa una valoració de l'any 2016.

més informació »


CCOO de Girona torna a demanar un procés participatiu per definir millores del transport públic

Valoració positiva de la congelació de tarifes.

més informació »


Posició de CCOO de Catalunya davant la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir d'aquesta tarda

Avui divendres, 23 de desembre, a les 17.30 hores, al Parlament.

més informació »


CCOO segueix rebutjant la proposta de Nylstar

Expedient de regulació d'ocupació temporal (ERTE).

més informació »


'Lluita digital', 259. Bon Any 2017!

En aquest número us desitgem un bon any 2017 i parlem del dejuni per a la renda garantida de ciutadania, la vaga a l'ensenyament públic i la congelació de les tarifes del transport, entre d'altres temes.

més informació »


La Xarxa d'Acció Solidària (XAS) tanca la campanya de Nadal amb una bona recollida de joguines i material escolar

Promoguda per CCOO de Catalunya.

més informació »


CCOO i UGT mobilitzen el sector d'instal·ladors de telefonia i telecomunicacions davant l'incompliment dels acords signats

Davant els reiterats incompliments dels acords assolits el maig de 2015 per part de les empreses contractistes del sector, les federacions estatals de CCOO d'Indústria i FICA-UGT han convocat una jornada de mobilització sectorial al conjunt de l'Estat aquest divendres, 23 de desembre. Les coordinadores del sector de CCOO i UGT a Catalunya s'han sumat a aquesta jornada i convoquen una concentració a Barcelona, a les 18 h, davant les botigues de Movistar i Vodafone del Portal de l'Àngel.

més informació »


CCOO celebra la Medalla al Treball President Macià al sindicalista Alfons Labrador

CCOO de Catalunya celebra la Medalla al Treball President Macià que la Generalitat de Catalunya ha atorgat enguany al nostre sindicalista Alfons Labrador per una vida dedicada a la defensa dels drets socials i laborals dels treballadors i treballadores del nostre país.

més informació »


Valoriza accepta totes les reivindicacions plantejades pels treballadors i es posa fi al conflicte de la neteja de les terminals 1 i 2 de l'aeroport de Barcelona – El Prat

Després de l'èxit de les mobilitzacions realitzades com a conseqüència de la vaga convocada per les treballadores i els treballadors de l'empresa Valoriza Facilities SAU (Grup Sacyr) que realitzen la neteja de les terminals T1 i T2 de l'Aeroport de Barcelona – El Prat, els dies 28, 29 i 30 de novembre i 1 i 2 de desembre, i a poques hores de l'inici de dues noves jornades de vaga prevista pels dies 22 i 23 de desembre, l'empresa ha acceptat totes les reivindicacions plantejades pels treballadors

més informació »


CCOO de Catalunya dona suport a l'apagada de demà contra els talls de llum a famílies sense recursos

Demà dimecres, 21 de desembre, de 19.00 h a 20.00 h.

més informació »


CCOO de Catalunya lamenta la mort d'una dona a Barcelona a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís per a la seva erradicació

Condol a la família i entorn.

més informació »


Altres notícies »

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies