Els cossos generals de la Generalitat de Catalunya continuen la mobilització en contra de les retallades

Concentracions davant dels centres de treball

El personal d’administració i tècnic de la Generalitat de Catalunya es torna a mobilitzar en contra de les brutals retallades que prepara el Govern.

Demà dimecres, 1 de febrer, i el divendres 3 de febrer, de 10 a 10.30 h, els treballadors i treballadores de la Generalitat de Catalunya es concentraran a les portes dels centres de treball per mostrar el rebuig a les retallades i contribuir amb la resta de col·lectius a la defensa d’uns serveis públics i de qualitat.

Entre d’altres centres, hi haurà concentracions a les conselleries següents a Barcelona:

– Territori i Sostenibilitat: Av. Josep Tarradellas, 2
– Agricultura, Economia, ICS: Gran Via, 612-614.
– Benestar Social: Pl. Pau Vila.
– Educació, Via Augusta 202.
– Benestar Social: Av. Paral·lel.

Així mateix informem que la Mesa Sectorial del Personal Tècnic i Administratiu de la Generalitat de Catalunya ha estat convocada finalment per el proper dijous, dia 2 de febrer. En aquesta sessió de la Mesa Sectorial, a petició de les organitzacions sindicals integrants, s’ha introduït en l’ordre del dia la discussió de les mesures que el Parlament hagi pogut aprovar contràries a les condicions laborals i retribucions del personal de la Generalitat. Està previst que cap a les 12 hores d’aquest dia 2 de febrer es pugui fer una primera valoració de la reunió a les portes del Departament de Funció Pública (Plaça Catalunya 20).