contrast  

Responsabilitat social

 

 

via laietana, 16
5a planta
08003 barcelona
telèfon 934.812.906
Fax. 934.812.770
sseliva@ccoo.cat
com accedir-hi?

 

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Notícies 

1a Jornada sobre 'Responsabilitat social a l'empresa i la inversió socialment responsable' des d'una perspectiva integral

La Secretaria d'Acció Sindical i Polítiques Sectorials de CCOO de Catalunya ha organitzat una trobada que pretén posar en relació dues cares d'allò que és una mateixa moneda: la responsabilitat social de les empreses i la inversió social responsable als fons de pensions del sistema d'ocupació.


CCOO organitza la jornada “Responsabilitat social de l'empresa i inversió socialment responsable”

Demà dimarts, 2 de desembre, a les 9.15 h, a la seu del sindicat a Barcelona.


José Cachinero, secretari d'Acció Sindical i Política Sectorial: 'Participació i transparència'

Article publicat a 'El Periódico de Catalunya' (28-10-2014).


Butlletí RSE

Butlletí editat per la Federació de Serveis Financers i Administratius de CCOO


Formació per a responsables en RS

Seminari formatiu per millorar la formació d'aquelles persones representatives d'entitats que treballen en l'àmbit de la responsabilitat social (RS). El seminari abordarà la RS des de la perspectiva de l'empresa i de les associacions sindicals, i es mostraran exemples de pràctiques de RS i de casos en què el diàleg social hagi promogut l'èxit d'aquestes accions.


Conferència de Rio+20, un grup de països donen suport a la promoció de les memòries de sostenibilitat

La creació d'aquest grup ha tingut lloc durant l'esdeveniment "Dinamarca i Sud-àfrica mostren el camí: L'informe de Responsabilitat Social Corporativa crea una economia verda i desenvolupament sostenible",


Transparència Internacional ataca les promíscues relacions d'empreses i Administració i reclama el control de lobbies

L'informe subratlla que són les relacions promíscues entre empreses i governs les que més afavoreixen la corrupció i posen en risc l'estabilitat econòmica en no estar sotmeses a l'escrutini públic com cal per traves legals i deficient normativa.


ELS SINDICATS CONSIDEREN QUE EL III CONGRÉS DE RSE A ESPANYA NO HA COMPTAT AMB TOTES LES VEUS IMPLICADES EN LA MATÈRIA I EN CONCRET LA DELS TREBALLADORS I TREBALLADORES I ELS SEUS REPRESENTATNTES LEGALS

Des dels sindicats alerten sobre el risc de tornar a unes polítiques d'RSE "ja superades, que pertanyen al passat i que no es corresponen en absolut amb les regulacions que es donen en la nostra legislació i a Europa".


La GRI presenta la guia perquè els mitjans elaborin les seves memòries de sostenibilitat

La Global Reporting Initiative ha presentat, després de dos anys de treball, el suplement específic perquè els mitjans de comunicació puguin elaborar les seves memòries de sostenibilitat.


Aturada en el temps: l'escletxa salarial de gènere no ha canviat en 10 anys

La major diferència salarial entre homes i dones la trobem a Àsia. Una nova classificació sobre la base del sector industrial situa les treballadores de la llar amb l'escletxa salarial més important. Les dones en sectors sindicalitzats tenen menys probabilitats de patir discriminació.


La RSE en les memòries anuals de les empreses de l'IBEX35

El valor de la responsabilitat social de les empreses és allò que pensa la societat sobre aquestes. L'organització més representativa de la societat civil en l'àmbit de la RS és l'Observatorio de la RSC al qual pertany CCOO, i 18 organitzacions més de diferents àmbits socials, amb el suport de 8 universitats.


CCOO de Catalunya signa un protocol de col·laboració amb la Fundació per a la Diversitat

CCOO de Catalunya i la Fundació per a la Diversitat, entitat que impulsa el Charter de la Diversitat a Espanya, han signat avui a Barcelona un protocol de col·laboració amb l'objectiu de sumar sinèrgies per a treballar la gestió de la diversitat i la no discriminació i per la igualtat d'oportunitats en els centres de treball i en la societat en general.


Nacions Unides es mostra decebuda per la manera com les empreses assumeixen estratègies de responsabilitat social

George Kell, director executiu del Pacte Mundial de Nacions Unides per a promoure la responsabilitat social corporativa entre les empreses, s'ha mostrat decebut per la manera com les companyies estan assumint aquest concepte i va afirmar que no està creixent suficientment ràpid i encara que és un gran moviment, no és encara transformador.


La Comissió Europea obre una consulta pública sobre la manera de produir consumir més sostenible

La Comissió Europea vol conèixer la seva opinió sobre la manera de produir i consumir de forma més sostenible, per això ha obert un procés de consulta pública que durarà fins al proper 3 d'abril.Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  

On som Afilia't aquí

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI